Gość Adamuss13 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Czy opłaca się brać BARTON AXDA2500DKV4D za ~30 zł (stan nieznany ,ale to chyba nie duzo nawet jeśli jest ryzyko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Wprawdzie 30zł to nie dużo i można by zaryzykować - ale czy jest sens ładować kasę w ten zestaw? Zresztą ja bym wymienił zasilacz ( za 40zł masz już deltę :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Właśnie dzisiaj kupuje Fortona 350 W ,a ten komputer chcę trochę upgrejdować bo bratu trzeba coś zostawić nie? :P Jeżeli ktoś byłby zainteresowany tym Bartłomiejem 2500+ za 31 zł to proszę link Edytowane 22 Marca 2009 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 To lepiej poszukaj A64 3000, widziałem że czasem jak dobrze upolujesz to chodzą za 30zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Ale to trzeba płyty wymienić co się mija z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) A64 na socket A :blink: Było coś takiego? mimo wszystko wysokie modele ( jak na tamte czasy są w cenie ) 3 min dodawanie odpowiedzi :banana: Edytowane 22 Marca 2009 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) 30 zł to nie dużo. jak procek będzie nie sprawny, to zawsze można z niego zrobić ładny breloczek do kluczy ;] Edytowane 22 Marca 2009 przez capone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Można też sprzedać :) wystawiając aukcję tak jak ten pan :), ja wyrwałęm seprona za 26 zł 2500 tyle że w aukcji był sprawny, a tutaj? Hm, w sumie zaryzykować można, jeżeli nie są ukruszone, nie podpalone, to raczej powinny działać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Większość sprzętu z takimi opisami to złom. Może oprócz totalnej taniochy, typu kostki SDRAM. Ale tego czegoś bym nie kupował, za 30zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Większość rzeczy opisane jako niesprawdzone są na 99,9% uszkodzone. Takie aukcje to szukanie frajerów. Jak już chcesz coś robić z tym kompem to sprzedaj wszystko i kup najtańszego semprona am2, najtańsze mobo i odczujesz gigantyczny skok wydajności. Jak nie chcesz zmieniać pamięci to 939, (mam mobo + cpu na 939, jak cos to pw). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 W wakacje zakupuje nowy komputer , ten zostawiam rodzince... nie chcę się pakować w koszta skoro będzie to PC tylko do neta + starsze gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Jeżeli się nie chcesz pchać w koszty to może wogulę nie inwestuj w ten komputer. Wakacje za parę miesięcy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Ale przez 3 miesiace w cos by sie pogralo... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Pytanie, czy odczułbyś jakąś znaczącą różnice po zmianie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarowaaa Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Z tym GF5200 (jeżeli 6600 jest odłożone z powodu artów) tak samo będą gry śmigać jak na tym Athlonie 2000+ ;) Wymiana z tą grafą nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Gdybym dołożył jeszcze ze 70-80 zł na 512 ram i Radeona 9500pro(lub naprawię swoją 66) i bym go pogonił to tak... ,a właśnie to zamierzam zrobić. Edytowane 22 Marca 2009 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neotps Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 30 zł to nie dużo. jak procek będzie nie sprawny, to zawsze można z niego zrobić ładny breloczek do kluczy ;] Skąd wiesz?:) znalazłeś taki? Bo ja kiedyś zgubiłem w autobusie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...