Skocz do zawartości
Gość Adamuss13

Procesor Za 30 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adamuss13

Właśnie dzisiaj kupuje Fortona 350 W ,a ten komputer chcę trochę upgrejdować bo bratu trzeba coś zostawić nie? :P

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany tym Bartłomiejem 2500+ za 31 zł to proszę link

Edytowane przez Adamuss13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można też sprzedać :) wystawiając aukcję tak jak ten pan :), ja wyrwałęm seprona za 26 zł 2500 tyle że w aukcji był sprawny, a tutaj? Hm, w sumie zaryzykować można, jeżeli nie są ukruszone, nie podpalone, to raczej powinny działać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość rzeczy opisane jako niesprawdzone są na 99,9% uszkodzone. Takie aukcje to szukanie frajerów. Jak już chcesz coś robić z tym kompem to sprzedaj wszystko i kup najtańszego semprona am2, najtańsze mobo i odczujesz gigantyczny skok wydajności. Jak nie chcesz zmieniać pamięci to 939, (mam mobo + cpu na 939, jak cos to pw).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Adamuss13

W wakacje zakupuje nowy komputer , ten zostawiam rodzince... nie chcę się pakować w koszta skoro będzie to PC tylko do neta + starsze gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Adamuss13

Gdybym dołożył jeszcze ze 70-80 zł na 512 ram i Radeona 9500pro(lub naprawię swoją 66) i bym go pogonił to tak... ,a właśnie to zamierzam zrobić.

Edytowane przez Adamuss13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 zł to nie dużo. jak procek będzie nie sprawny, to zawsze można z niego zrobić ładny breloczek do kluczy ;]

Skąd wiesz?:) znalazłeś taki? Bo ja kiedyś zgubiłem w autobusie:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi