Dadexix Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Witam Was...;) mam dość taki nie typowy problemik, otóż potrzebuje sterowników 320x200 na windows 95... i czy takie wgl są... Windows 95 teoretycznie wymaga 640x480, no ale windows 3.1 też ma takie wymogi a sterowniki się znalazły i działają pięknie... Potrzebuje to tak kolekcjonersko do telefonu... Otóż przed wczoraj wyszedł dosbox na uiq[inna ipletacja symbiana, bo dosbox na s60 już dawno był:D], w sumie jestem pierwszą osobą która uruchomiła windowsa na uiq[łiii:D], po w sumie 30h walki non stop z tym, dziś rano się udało:D o ile na s60 było to dość łatwe, to jest to pierwsza wersja dosboxa na uiq ktora ma troche bledów, i jednym z nich jest skalowanie ekranu które w s60 działa dobrze... i tak jakoś chciałem uruchomić windows 95 bo w sumie spełniam wymagania sprzętowe poza właśnie ekranem który jest 320x240 a skalowanie nie działa[wszystko o większych rozmiarach = crash dosboxa:/ w sumie nawet zmiana rozdzielczości samego dosboxa nawet na mniejszą = crash:D] Więc, ktoś mógł by pomóc z tymi driverkami:D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...