mctel Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Kolejne pytanie z serii jaki dysk:) Tym razem troche inaczej. Moje poczciwe dyski w kompie sa juz na wykończeniu. Bady, Tykanie, pykanie czasem nie wystartują i czasami popukać trzeba aby zaskoczyły.. Płytę mam stara obsługuje Ata133. Nie gram w gry,filmy hd działają, 1900Mhz wystarcza. Narazie szkoda kasy na wymianę płyty biorąc nawet po uwagę ze dolar drogi. Niestety dyski tez podrożały ale wole kupic troche drozej i trzymać na nim cenne dane. Poszukując informacji w necie prawie na pewno na mojej płyce a7vx-x nie zabotuje systemu z nowego dysku podłączonego przez kontroler na PCI ale jakoś to przeżyje. Myśląc przyszłościowo muszę zakupić jakiś dysk 500GB Sata II. Zalezy mi bardziej na niezawodności, zeby nie warczał bardzo głośnio, w raźie potrzeby dobra i konkretna gwarancja. Super wydajność nie jest wyznacznikiem. Przeglądając forum i allegro widzę ze oferta rozbija sie o WD,Samsung,Seagate. Widze ze sa wadliwe serie,loteria,problemy z niektórymi etc.. Zatem, panowie będący na bieżąco w temacie najlepiej wybrać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...