hotkey Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 No to co ja mam polecic kumplowi?? Chodzi o kartę grafiki. Jak na razie polecałem mu GF 4 4200, ale teraz jak okazuje się, że w 3DMarku NVidia robi przekręty. To jest mój dobry kumpel, więc nie chce mu jakiegoś syfu doradzić. GF 4 4200, 4400 , czy może Ati Radeon 8500 , ew. 8500LE. Acha. Wstępna konfiguracja jest w TYM poście(jak by ktoś nie zauważł to na początku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Podejrzewam, ze bedzie zadowolony z jednego jak i z drugiego produktu. Oba sa wypasione lecz nvidia ma lepsze stery i mozliwosci podkrecania wiec szalka sie przechyla na strone gf4. Nie bede pisal o jakosci bo nie widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mimo, że jestem zadowolonym użytkownikiem ATi wybrałbym jakąś porządną czwórke 4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Mimo, że jestem zadowolonym użytkownikiem ATi wybrałbym jakąś porządną czwórke 4200. Popieram :twisted: chociaż słyszałem że ATI lepiej obsługuje TV-OUT podobno obraz ma lepszą jakość :!: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ATI ma super obraz TV moge to potwierdzic bo widzialem na kilku roznych egzemplarzach. ale jak kolega wyzej wybralbym GF4 bo wiecej gram niz ogladam na TV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Mimo, że jestem zadowolonym użytkownikiem ATi wybrałbym jakąś porządną czwórke 4200. Popieram :twisted: chociaż słyszałem że ATI lepiej obsługuje TV-OUT podobno obraz ma lepszą jakość :!: :?: No jakość TV-Out'a jest najlepsza na kartach ATi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 niech weźmie ATI różnica wydajności naprawdę nie duża ATI jest bardziej zaawansowana technicznie ( ma fajne bajery jak truform ale nie czesto wykorzystywanie ) cenę też ma b.dobrą i jakoś samej karty ( gigabyte maye są b.dobre ) i ma lepszy obraz ( cieplejszy - nie dużo do matroxa brakuje ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...