Skocz do zawartości
hotkey

To w końcu co : Nvidia, czy Ati

Rekomendowane odpowiedzi

No to co ja mam polecic kumplowi?? Chodzi o kartę grafiki. Jak na razie polecałem mu GF 4 4200, ale teraz jak okazuje się, że w 3DMarku NVidia robi przekręty. To jest mój dobry kumpel, więc nie chce mu jakiegoś syfu doradzić. GF 4 4200, 4400 , czy może Ati Radeon 8500 , ew. 8500LE.

Acha. Wstępna konfiguracja jest w TYM poście(jak by ktoś nie zauważł to na początku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, ze bedzie zadowolony z jednego jak i z drugiego produktu. Oba sa wypasione lecz nvidia ma lepsze stery i mozliwosci podkrecania wiec szalka sie przechyla na strone gf4. Nie bede pisal o jakosci bo nie widzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Mimo, że jestem zadowolonym użytkownikiem ATi wybrałbym jakąś porządną czwórke 4200.

Popieram :twisted: chociaż słyszałem że ATI lepiej obsługuje TV-OUT podobno obraz ma lepszą jakość :!: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Mimo, że jestem zadowolonym użytkownikiem ATi wybrałbym jakąś porządną czwórke 4200.

Popieram :twisted: chociaż słyszałem że ATI lepiej obsługuje TV-OUT podobno obraz ma lepszą jakość :!: :?:

No jakość TV-Out'a jest najlepsza na kartach ATi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech weźmie ATI

różnica wydajności naprawdę nie duża ATI jest bardziej zaawansowana technicznie ( ma fajne bajery jak truform ale nie czesto wykorzystywanie )

cenę też ma b.dobrą i jakoś samej karty ( gigabyte maye są b.dobre )

i ma lepszy obraz ( cieplejszy - nie dużo do matroxa brakuje ...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...