marcellus Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Pamietam pod Linuxem byl taki soft, ktory umozliwial ustawienie LEDa od np. scroll locka, tak aby migal "pokazujac" ruch pakietow w sieci. Szukam czegos takiego pod platforme Windows'owa... Moze ktos przypadkiem zna takowy soft? :) Pan Google niestety nie pomogl :-? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja nic takiego nie widziałem ale jak zanjdziesz to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ja nic takiego nie widziałem ale jak zanjdziesz to daj znać. JEST! :D Dzisiaj zupelnie przypadkiem trafilem na CoolMon Co bardziej mnie ucieszylo sciagnalem calkiem swieza wersje RC2 - ktora wyszla... no dzisiaj :wink: Moze programik nie powala funkcjami, ale jest bardzo konfigurowalny :) Przynajmniej jak na moje potrzeby wystarcza w zupelnosci :) :!: No i ma ten migajacy scroll lock! :!: Gorąco polecam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 rzeczywiscie fajny jest zastanawiam sie wlasnie czy nie wywalic statbara ;] akurat migajacy scroll mnie wali , ale podoba mi sie config w xml'u ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Potwierdzam, Statbar ode mnie znika :) Fajnie, ze jest bardzo konfigurowalny i ma full pluginow.. no i MBM nawet zniknie z traya :) marcellus wielkie THX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 soft, ktory umozliwial ustawienie LEDa od np. scroll locka, tak aby migal "pokazujac" ruch pakietow w sieci. Możesz mi napisać, jak włącza się tę funkcję. U mnie za chiny nie chce działać (scroll lock LED jest sprawny :D ).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 U mnie to tez nie dziala, ale wisi mi to, bo nie do tego uzywam tego proga :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 nieno.....nawet mam statsy z ftpa na biezaco ......10/10 jest ten program ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...