BinoKomputer Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Witam! Chciałem zainstalować wymieniony w temacie system... Racja jest to nie oryginalna wersja. Płyta nie bootuje i tutaj mam pytanie, czy da się jakoś odpalić instalacje bez płyty bootującej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenji San Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 niestety, płyta musi być bootująca. Można łatwo ją zrobić np. w nliteos. Kopiujesz całą płytę xp 64 do jednego folderu, odpalasz nlite, wskazujesz folder gdzie masz pliki od tego xp64 i dajesz ok i potem dalej, on potem sprawdzi wersje i potem klikasz dalej..... Potem masz te okienka typu service pack itp. Zaznaczasz tylko bootowalny obraz iso i klikasz dalej, potem to tak jak w nero. nazwa płytki albo obraz iso, dajesz nazwę płyty i czekasz. Potem masz bootowalnego XP x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 a ja sie jesli laska podlacze do tematu i spytam tych co mieli owy system. Jak sie sprawuje? jak ze stabilnoscia i kompatybilnoscia aplikacji? bo bede instalowal sys 64bit i mam straszny dylemat jaki, czy brac x64, czy viste czy win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 aktualnie do visty x64 są chyba wszystkie aplikacje kompatybilne. Wersja X64 ma dużo większe zapotrzebowanie na pamięć ram w moim przypadku 1.6GB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) O XP x64 macie osobny watek! XP x64 @Kenji San - moj avatar :) Edytowane 23 Marca 2009 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 a vista x64? jak z win7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Ja mam Viste Ultimate x64 i jest do du** wiec zmieniam na XP x64 Wgrałem na płytkę i te pliki stworzone przez ten nlite i tak nic nie bootuje :( Co mam zrobic??? Edytowane 23 Marca 2009 przez BinoKomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quajazyl Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 a ja sie jesli laska podlacze do tematu i spytam tych co mieli owy system. Jak sie sprawuje? jak ze stabilnoscia i kompatybilnoscia aplikacji? bo bede instalowal sys 64bit i mam straszny dylemat jaki, czy brac x64, czy viste czy win7. na tym systemie będą działać wszystkie aplikacje x32 i 64. Inna bajka jest ze sterownikami, tutaj nie jest już tak kolorowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Skoro to nieoryginalna wersja windowsa, to co tu jeszcze robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...