FatalOne Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Witam serdecznie. Otóż u mnie w firmie korzystamy z narzędzia do archiwizacji danych freeware SyncBack... sieć się rozwinęła, ilość danych też i na serwerze archiwizowane są bardzo duże ilości danych (plików poczty, dokumenty etc.) Pytanie jest następujące, czy jest jakiś ogólnodostępny program (niekoniecznie freeware), który wykonuje "przyrostowe" archiwizacje plików (koniecznie z obsługą sieciowego transferu danych oraz planowania kopii). Dla wyjaśnienia o co mi chodzi: chodzi mi o to, że na przykład jak mamy plik *.PST (outlooka), który waży nie mało bo 5GB to żeby nie archiwizowało całego pliku od początku, tylko te parę kilobajtów maili, które doszły. Nie byłoby problemem gdyby taka sytuacja była na 1 komputerze, ale takich osób, które mają pliki poczty po 5GB jest około 100... wyobraźcie sobie, że po sieci idą takie ilości danych... przecież to można zawalić całą sieć Oczekuję poważnych odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 http://www.symantec.com/pl/pl/business/the...d=backup_expert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatalOne Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) A coś freeware'owego? Symantec Backup Excec to spory wydatek, a sporo funkcji tego oprogramowania i tak nie wykorzystamy. Edytowane 23 Marca 2009 przez FatalOne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Sprawdź Cobian Backup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatalOne Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 sprawdzalem, robi roznicowy backup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Nie jestem moderem ale tak mi się rzuciło w oczy. PODPIS (sygnatura, sig) - tekst wyświetlany pod każdą wiadomością użytkownika, definiowany w profilu. Może to być krótki opis posiadanego komputera (konfig) lub ważna dla użytkownika maksyma. Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych reklam, obrazków [...] Edytowane 24 Marca 2009 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatalOne Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co do tematu? Edytowane 26 Marca 2009 przez FatalOne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 sprawdzalem, robi roznicowy backup.Przyrostowy też jest, tylko nie wiem czy taki jakiego potrzebujesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...