jasam Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ostatnio stalem sie nieszczesliwym posiadaczem kompa na p II 233 i troche przydalo by sie go skrecic i tu tkwi problem bo mam plyte do [gluteus maximus] (440 lx ex - tak mi wyskoczylo w sisoft sandra) czy petaki kreci sie tylko przez fsb? Nie wiem bo jestem tez szczesliwym posiadaczem a tb 1000 na msi via kt266 i to dopiero jest wypas Z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ta kwestia była już kilka razy poruszana. TU i TU (ten post jest na dyskusje.pl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Podejrzewam, ze tylko FSB da sie zmienic :) No i oczywiscie za pomoca zworek (chyba :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ktoś pisał, że stare PII nie mają zablokowanego mnożnika. W sumie byłoby ciekawie. Zresztą zobacze jakto wygląda na PII300MHz na LX'ie. Mój stary komp. stoi w pokoju obok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Z poziomu BIOSu nie da rady umnie. Może da się wymusić zworkami. Ale umnie takowych nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 jesli cos jest do podkrecenia to na overclockers.com na pewno to zrobia. poszukaj tam o tym artykulow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...