Ghost1021 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ja gorąco polecam counter strike. Stara ale jara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Battlefield: Heroes! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ja mimo wszystko polecam Counter Strike Source. Z tą gierką miałem ponad rok dobrej zabawy, a dałem za konto steam 20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 juz lepiej grac w zwyklego, przynajmniej bardziej sprawiedliwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Ja sporo godzin spędziłem podczas grania w Red Alert. Najwięcej jednak po lanie z kumplami z bloku. Dobre czasy ;) Ogólnie lepsze to niż niejeden Shooter. Co do ET to ciekawa gra. Chociaż nie poświęciłem jej tyle czasu co w przypadku BF2 czy CS. I to od pierwszej wersji po 1.6 (troszkę Source u kumpla). Masę godzin spędzone w kafejkach. Czasy które chyba nie wrócą. Potrafiliśmy całe nocki okupować Kafejke osiedlową ;) Edytowane 13 Maja 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) cs odpada , totalnie mi nie podchodzi i za duzo prosow :P batek 2 tez mi nie podszedl, heroes to jzu w ogole kaszana xD fear combat nie gralem, tak samo jak w aa czy join operation. nowe aa ponoc crap niezly. reszta nie iwem sam juz nie iwem w co chce grac xD. Edytowane 13 Maja 2009 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost1021 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 To CoD jest fajny. Mnie się podobał chociaż wolę CSa. Przez neta gralem w CoDa 2 ale ponoć 4 jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 w 4 gram praktycznie od jej wyjscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost1021 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 To może spróbuj starszej wersji? CoD2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 to jzu wole 4 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost1021 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Widzę że coś wybredny jesteś :P Żadna gra się nie podoba. Już nie mam pomysłów. Ale w sumie jak już we wszystko grałeś to się nie dziwię :) Z mmo mogę polecić Lineage II, chociaż twierdzę że to najgorsza gra na świecie a to za sprawą tego że pożera strasznie dużo czasu. Grałem w to i później na nic nie miałem czasu. Całe szczęście już się wyleczyłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) panowie a nowy ghost recon ? no wybrendy :/ mmo tez nie chce, najlepsze mmo to wow a on wlasnie mi sie znudzil xD Edytowane 13 Maja 2009 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 http://s4.en.alaplaya.net/ przyjemna gra i za darmo w dodatku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) ja grałem [gram?] w coda 2 od wyjścia i mogę polecić te gierkę z czystym sumieniem. przegrałem prawie 3 tys godzin xD. na pubach nie ma gry. gra w ladderach cb czy esl to jest to. gra zaczyna sie kiedy grasz w teamie. tych samych ludzi słyszysz prawie codzień na ts'ie. taktyki, schematy, wtedy jest gra. bez tego to jest zwykła rąbanina. w 4 tez grałem ale niezbyt mi podeszła. w et grałem prawie rok podobnie jak w feara, czasami w quake'a pocinałem. z czasem jednak gra sie nudzi. nie czerpiesz przyjemności z gry. czasami fajnie sobie pyknąć cb ze starymi kumplami ale to nie jest to co kiedyś xD. toteż przerzuciłem się na trackmanie xD EDIT. dzisiaj zacząłem sobie znowu grac w quake'a ale tym razem w live [prawie to samo co q3arena] Edytowane 13 Maja 2009 przez mobot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnowak Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Polecam mod do Half-Life 2 na steama do pobrania za darmo, zwie się Insurgency, coś a'la BF2 itp. Grałem w to trochę i muszę przyznać że przypadło mi do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 fear combat nie gralem,To ściągaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyper0Sonic Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Counter Strike, War Rock, Batllefield 2, Red Orchestra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 dobra , nie ma co sie szczypac ! fear combat sciagne do jutra i ozbacyzmy :]. jak tyle osob poleca, to trzeba sprobowac :D mnowak@ probowalem tej gry (Insurgency) i ona to juz mi totalnie nie podeszla :P jak odpale feara i pogram chwilke dam znac jak mi sie podoba czy nie :P dzieki wszytkim raz jeszcze za odp. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 War RockTa gra to żart. I oni chcieli to porównywać do bf2? Ha ha, niezły dżołk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Ktoś grał w nowy darmowy FPS "Combat Arms" ?? http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main Dopiero natrafiłem na tytuł więc szykuję się do testowania. Edytowane 14 Maja 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyper0Sonic Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Są fani i są antyfani troche przesadzili z tym bf2 no ale zrób coś lepszego to pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 I jak tam Panowie wyprodukowali "coś" dla którego warto by było zmodernizować kompa ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) Starcraft II jak po przez pojęcie "multiplayer'y sieciowe" masz na myśli nie tylko FPS, ale również porządny RTS. Myślę, że SC II nie zawiedzie i do grania po sieci w sam raz. A co do FPS to niestety nie jestem w stanie nic Ci polecić, ale może Borderlands. Tyle, że nie jest to typowy multi jak w COD. Tu masz temat o tej grze: Borderlands - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Poczytaj. Może Ci się spodoba. A kompa może i warto zmodernizować. Świat się nie kończy tylko na multi. Dla mnie osobiście ważniejszy jest porządny single, a MP jak wydłużenie zabawy. Mafia II to jeden z takich tytułów dla którego warto nieco podrasować kompa. Premiera już za miesiąc. Edytowane 25 Lipca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Naleciała mnie dzisiaj chęć, aby sobie w coś zagrać (lipna pogoda), ale zapomniałem o swoim cudownym internecie radiowym oferującym pingi rzędu 500-1000ms (tak mi ostatnio pokazywało w ET, czyli gdzieś z pół roku temu) ;( No tak, zostaje mi tylko singiel, sprawa sama się wyjaśniła, zapomniałem... sory za zamieszanie i dzięki za odzew Devil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 no mój temat ma już ponad dwa lata :) od kilku miesięcy mam rewelacyjny internet, więc wypadało by w coś pyknąć :) i w związku z tym pytanko: jaki jest obecnie najpopularniejszy i najlepszy multiplayer FPS ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 cod black ops bad company 2 counter strike source quake 3 Zależy jaki styl gry lubisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 cod black ops bad company 2 counter strike source quake 3/quakelive Zależy jaki styl gry lubisz. Wszystkie 4/5 to tytuły w które teraz ludzie grają najwięcej, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie piórko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zależy jaki styl gry lubisz. Z naciskiem na taktykę, tak jak to było w ET, uwielbiałem wykonywać misje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Może ArmA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) BF2 + mod Project Reality mod wazy więcej niż cala gra i zmienia grę z arcade na coś bardziej realnego ale nie aż tak jak Arma gdzie masz 1 klawisz do podnoszenia rannego kolegi a drugim możesz go pogłaskać xD a 3-cim uzdrowić 4-tym cos tam innego... Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...