sniapek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 polecam cod2, sam gram od premiery. Najlepiej znaleźć sobie jakiś team i grać w cb, wtedy jest większa frajda. Jeżeli będziesz bardzo dobry to możesz się sprawdzić na turniejach lan, np. w Wałbrzychu (organizowany przez GamersInvasion w dniu 27-28.08) lub np. w Pradze (organizowany przez GRUNEX w dniu 27.08 - ja i moja drużyna tam jedziemy ;p - www.teamgameburg.net ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 hej, odgrzewam :) co myślicie o battlefield play4free, ewentualnie jakieś inne "darmowe" tytuły na topie, z naciskiem na taktykę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 za wszystko trzeba płacić, to co jest w standardzie jest niegrywalne hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 quakelive.com darmowy (upgrade do pro nie daje przewagi) Ale tu nie ma taktyki, tu czysty skill i reflex;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Witam. Nie otrzymałem odpowiedzi w temacie "szukam gry" szczerze mówiąc nikt nawet nie zajrzał więc może tutaj spytam. Szukam gry multiplayer, strzelanki najlepiej i z możliwością gry 1 na 1, darmowej, znacie może jakąś ? I jeszcze dodam że wykluczam CS'a Edytowane 14 Marca 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Americas Army 2/3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 z nowszych planetside 2, ale potrzeba mocnego sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Americas Army 2/3. Dzięki za odpowiedzi. Ale jak tam zagrać 1 na 1, trzeba stawiać swój serwer na swoim komputerze? Jeśli tak to czy nie będzie problemu ze zmiennym ip mam internet w TP. Po prostu z pewną osobą chciałbym się pozabijać , a doświadczenia w takich grach nie mam Edytowane 14 Marca 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Team fortress 2 i grasz na serwerach mge. Gra darmowa, na mge masz 1vs1, a teamowo wymaga taktyki ;P Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Zainstalowałem sobie Team Fortress, powiem wam tak jak gość od hemoglobiny i halucynacji - nie podoba mi się Battlefield F2P podobał by mi się gdyby był grywalny za free Powiedźcie mi czy BF czy CoD ma bardziej zbliżoną mechanikę gry do ET? Edytowane 15 Marca 2013 przez piórko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Zobacz jeszcze Ghost Recon Online. Niezła darmowa gierka, kilka dobrych godzin przy niej spędziłem. Z tym że ci co płacą mogą mieć chyba trochę lepszy sprzęt... ale nie jestem pewien. Edit: Inaczej, nigdy nie wydałem tam złamanego grosza a często kończyłem na pierwszym miejscu więc w sumie da się grać :) Edytowane 15 Marca 2013 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Imo BF f2p jest fajny tylko trzeba wyslać smska badz przelew przynajmniej na sredniej jakosci karabinek z dobrym ulepszeniem i wtedy mozna sie bawic. Ewentualnie ciekawie zapowiada sie Heroes And Generals, ciekawe jak to wyjdzie w ostatecznej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 mój wątek ma już 5 lat, a ja ciągle gram w ET :) i tutaj pytanko: przez ostatni rok wyszło coś ciekawego w klimacie podobnym do ET? hmm? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...