ed20 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Witam! Mam pytanie czy idzie jakos zrobic zeby w OnePlay 65 zabieralo mi pieniadze z abonamentu podczas polaczenia z internetem? I gdzie w samsungu F480 jest jakis licznik danych kb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Ad 1. Nie, nie da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 jedynie fon z obsługą 2 kart sim ... wtedy idealne rozwiazanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 z tego co wiem to ten samsung nie ma licznika danych, przynajmniej ten ktorego ja mam na sofcie Orange, ale chyba az tak nie ingerują w oprogramowanie, aby usuwać licznik danych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha30 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 1. abonament w play nie pozwala na używanie kasy na koncie do używania internetu. Płacisz z własnej kieszeni. 2. samsung nie ma licznika o jaki pytasz. Jedyny licznik to wykonanych i odebranych telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...