blood_reksio Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Mam windowsa Xp z zintegrowanym SP3. Chciałbym sobie ściągnąć i zintegrować wszystkie poprawki jakie pojawiły się po SP3. Skąd mogę je ściągnąć ? Jeżeli ktoś byłby tak miły i podał mi adres na stronie microsoft (grzebałem tam chyba przez godzinę ale niczego nie znalazłem tylko kręcilem się w kółko) lub innej stronie, ewentualnie czy jest jakiś zbiór poprawek pokroju Autopatchera Xp ? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Ja polecam włączyć Aktualizację Automatyczną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Hmmm nie chodzi mi o aktualizację automatyczną, bo jak pisałem nie chcę przy każdej instalacji systemu ściągać trzysta parę mb poprawek. Chcę te poprawki ściągnąć na dysk i zintegrować z instalką windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 , bo jak pisałem nie chcę przy każdej instalacji systemu ściągać trzysta parę mb poprawek.Aktualnie aktualizacje po SP3 to około 60MB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Ok znalazłem http://www.sgjps.com/winspatcher/winspatcher_xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...