sam_sung Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 czy istnieje mozliwosc zmiany napiecia z win'a , jesli nie posiadam tej opcji w biosie? z gory dziekuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 szkoda... , ale czy to jest pewne ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 czy istnieje mozliwosc zmiany napiecia z win'a , jesli nie posiadam tej opcji w biosie? z gory dziekuje... niet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 100% pewnosci to nie mam, ale jezeli bios tego nie umozliwia to bryndza. zawsze pozostaje jeszcze jakis vmod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 mod to jaki , bo bardzo chcial bym wykrecic na wiecej, bo chodzi max na 566 , a na 616 win wogule nie wstaje wiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 mod to jaki a tego to ja juz nie wiem:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...