Michaelius Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Czy ktos moze bawil sie tym mobo? Bo layout wyglada bardzo dobrze , ilosc slotow i ich rozmieszczenie w zasadzie idealne, CF bez przelacznika i wedlug testu na THG ponad 500 fsb in minus zasilanie tylko na 4 fazy (ale za to z radiatorem) http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45XE-R http://www.tomshardware.com/reviews/intel-...re,2110-21.html A calosc w przyjaznej cenie 380 pln :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ja mam. Od miesiąca składam kompa, na dniach tylko karta graficzna dojdzie i zaczynam zabawę, dam znać jak piszczy. Tak na oko to mi Karakorum nie chce wejść (radiator na mostek północny jest dość >duży<) ale jeszcze niczego nie montowałem. A te testy wyglądają apetycznie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ja mam. Od miesiąca składam kompa, na dniach tylko karta graficzna dojdzie i zaczynam zabawę, dam znać jak piszczy. Tak na oko to mi Karakorum nie chce wejść (radiator na mostek północny jest dość >duży<) ale jeszcze niczego nie montowałem. A te testy wyglądają apetycznie. :) No to fajnie :) Z checia zobacze co ten E8200 na niej potrafi, bo zawsze byloby milo oszczedzic 150 zeta w porownaniu do P5Q pro asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Panowie jak ta płyta sprawuje się z E5200? Bo na dniach planuje coś kupić pod 45 nm a ona jest w miarę tania i dobra. Jakieś problemy z obsługą ramu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Co do zapowiadanego szumnie szczegółowego testowania, będzie poślizg, bo Karakorum leży odłogiem, a budżet na Accelero się zdefraudował :F Tym nie mniej, problemów z obsługą / podkręcaniem ramu i/lub wymianą BIOSu - przynajmniej w BIOSie - nie widzę. Jedyny kłopot to taki, że BIOS sobie zabunkrował prawie 1 z 4 GB ramu i nie mam bladego pojęcia, jak go zwolnic - rzekomy prztyczek w BIOSie który miał to zrobic pozostaje szary i guzik z nim mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...