Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Moje pytania sa nastepujace: 1.Czy komus z was udalo sie taki procesor podkrecic na 2000MHz (mi winda sie laduje ale po jakis 30sek wisi natomiast 1933 wszystko super)? 2.Jakie wyniki mieliscie i przy jakim fsb (ja niestety ma jeszcze zablokowany mnoznik)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 niezle niezle. mam pytanko czym go chlodzisz i jak ci sie ten epox sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 niezle niezle Nieźle?? Kupujesz procka za 450zł(teraz w pcprojekcie), a masz taki za.... coś mi nie pasuje ..... hmmm ..... w cenniku takiego nie ma ...... ciekaw jestem jaką ma wydajność. I niech ktoś powie, że thlony się źle kręcą..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 niezle niezle. mam pytanko czym go chlodzisz i jak ci sie ten epox sprawuje? Blok od Mate'a, pompka aqua el za 34zl, nagrzewnica z opla astry. Plyta jest super chociaz ma troszke slabsze wyniki na pamieciach ale rekompensuje to stabilnoscia i mozlwosciami overclocking'u. Pracuje w firmie komputerowej i mam duze doswiadczenie co jest dobre a co zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 a co mam mowic ze superextraczad :?: gratuluje bo sie fajnie kreci. odpowiedz mi na moje powyzsze pytania co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 dzieki jestes szybszy niz ja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Moje gratulacje, znalezienie takiego procka to naprawde cos 8O ,pierwszy raz sie spotykam z takim wynikiem , moge tylko pogratulowac zakupu :lol: , mozesz jeszcze napisac z jakiej serii jest twoj proc :) aha moze jeszcze jakis wynik w 3dmark i temeraturka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 planuje zakup 1800+ czekac czy kupic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Moje gratulacje, znalezienie takiego procka to naprawde cos 8O ,pierwszy raz sie spotykam z takim wynikiem , moge tylko pogratulowac zakupu :lol: , mozesz jeszcze napisac z jakiej serii jest twoj proc :) aha moze jeszcze jakis wynik w 3dmark i temeraturka ? Seria to AGOIA ale mialem ich chyba z 5 szt. dalej nie pamietam (sciagac blok to mi sie nie chce). Wynik w 3DMark 2001SE to 8700 na GF jak ponizej 220/510, det.28.32, WinXp od 8 m-c nie reinstalowany, tzn. pewno juz ledwo zipie :) Temp. jak przy chlodzeniu wodnym 45C (zaloaczony UD Agent ale to jest Epox i cos ciula z tymi pomiarami bo na chlodzeniu powietrzem mialem prawie 70C przy nizszych parametrach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudzik Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 wynik imponujacy! a przy jakim napieciu? mnie jak do tej pory udalo sie 1700+@2000+ przy 1,85 Vcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 wynik imponujacy! a przy jakim napieciu? mnie jak do tej pory udalo sie 1700+@2000+ przy 1,85 Vcore. 2V a nizej nie wiem bo po co, sprawdze jeszcze te 2000Mhz przy 2,25V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Poszlo na 1996MHz :D :D przy 2,1V :D :D Ma screeny z SS 2002 i WCPUID ale nie wiem jak je na forum umiescic. Temp. ok 3C wyzsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 1700+@2400+ 8O 8O gratuluje... tez chce procka z takiej serii :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Athlon XP 1700+@2400+ 8O Wielki Brat jest pod wrażeniem ;) Gratuluję takiego wyniku!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jak pisalem 3 posty wyzej mam juz Athlona XP 2500+ :) bez 3Mhz ale to chyba bez znaczenia bo orginal jest na fsb 133 a ja mam 181 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Podziwiam - wspaniały rezultat. W wakacje odblokuje u mnie mnożnik i się pobawie bo teraz to max 11x158.... ps. w jakiej firmie pracujesz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Podziwiam - wspaniały rezultat. W wakacje odblokuje u mnie mnożnik i się pobawie bo teraz to max 11x158.... ps. w jakiej firmie pracujesz ?? W K-tech'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zeb bardzo bym cie prosil zebys podal cala serie proca tez te cyferki :). A jak bedziesz go sprzedawal to daj znac :). PS: Oczywiscie graulacje!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zeb bardzo bym cie prosil zebys podal cala serie proca tez te cyferki :). A jak bedziesz go sprzedawal to daj znac :). PS: Oczywiscie graulacje!!!! ok ale to jutro a najpozniej w sobote Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Dolaczam sie do gratulacji !!! Qrcze, taki wynik to naprawde cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 hmm no niezle dzisiaj bawilem sie procem ATHLON XP 1700+ podkreconym na 1980 Mhz Xp2400+ na szynie 180 MHz wiec o jeden mhz mniej niz u ciebie kurde nie sprawdzilem tej serii ale to chyba ta sama co ty masz , oczywiscie pamieci mialem firmowe OCZ 3000 na plycie EPOX 8KHA+ GF4 Ti4200 dysk baracuda 4 niezle to na pewno ta sama seria :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Wynik po prostu imponujący musze też sobie kupić tego A 1700+ XP. No i płytke zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jak pisalem 3 posty wyzej mam juz Athlona XP 2500+ :) bez 3Mhz ale to chyba bez znaczenia bo orginal jest na fsb 133 a ja mam 181 :) Pozostaje mi tylko dołączyć się do gratulacji od obozu AMD. Przydałaby się tobie jakaś porządna grafika (GF4 4600) i zapuścić 3DMark'a. Wynik pewnie byłby niezły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Poszlo na 1996MHz :D :D przy 2,1V :D :D Ma screeny z SS 2002 i WCPUID ale nie wiem jak je na forum umiescic. Temp. ok 3C wyzsza. Przeslij jakis opis krotki + zrzuty (czyms spakuj) to je na tweak'a wrzuce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Podziwiam - wspaniały rezultat. W wakacje odblokuje u mnie mnożnik i się pobawie bo teraz to max 11x158.... ps. w jakiej firmie pracujesz ?? W K-tech'u Nie wiedziałem, że w K-Techu pracują tacy maniacy... :wink: Jak będziesz odblokowywał mnożnik to się odezwij bo też zamierzam się tym zająć ( jak skończe sesje). Poza tym mój nowy komp też jest z K-Techu ... (XP1700 11@155) Pozdrowiena dla tej pięknej blondynki co sprzedaje :) :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Kurde ładnie, ładnie niedługo kupuje EpoXa i XP :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 WoW! Zaje.... wynik! Congratulations! Podeśli zrzuty z CPUID, aż mi się nie chce wieżyć :wink: Podaj dokładną serię... PlizZZ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 No ładne cacko prosze pana 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 no ładnie ładnie :D ciekawy jestem czy na innej płycie też by tak poszedł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 no ladnie ladnie....tylko cos mi sie wynik w 3dmarku nie podoba...ja u siebie na tym co ponizej mam 8900.... wiec moze jednak wina windy? ale wynik bardzo teges...moze nawet moj na wiekszym napieciu tak pojdzie bo poki co mam 1826 max (11x166) przy v 1,85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...