ms-trex Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Witam, stoję przed takim dylematem: mam komputer stacjonarny i eee pc i się zastanawiam czy warto kupić nagrywarkę USB, co byłoby wygodne w przełączaniu się między tymi komputerami, z drugiej strony może dużo taniej byłoby kupić coś co umożliwiło by mi podpięcie DVD 3.5" i do stacjonarnego i do eee pc, może są jakieś adaptery czy obudowe na usb do napędów optycznych? A co w takim przypadku z jakością nagrywania taki naped chyba by wtedy wibrował po całym biurku, jak sądzicie? Rzeczywiście istnieją takie przejściówki jednak czy ktoś z was orientuje jak takie coś sprawuje się w praktyce? Edytowane 25 Marca 2009 przez ms-trex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPKING Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witaj, polecam takie cudo: 3247567[/snapback] Witam, stoję przed takim dylematem: mam komputer stacjonarny i eee pc i się zastanawiam czy warto kupić nagrywarkę USB, co byłoby wygodne w przełączaniu się między tymi komputerami, z drugiej strony może dużo taniej byłoby kupić coś co umożliwiło by mi podpięcie DVD 3.5" i do stacjonarnego i do eee pc, może są jakieś adaptery czy obudowe na usb do napędów optycznych? A co w takim przypadku z jakością nagrywania taki naped chyba by wtedy wibrował po całym biurku, jak sądzicie? Rzeczywiście istnieją takie przejściówki jednak czy ktoś z was orientuje jak takie coś sprawuje się w praktyce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...