Ryban Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zwracam sie do was z pytaniem jaką karte garficzną kupić w cenie okolo 750 zł. W gre wchodzą tylko karty z jakiegoś sklepu bo chce kupić na raty :). Planuje zmienić a nie moge sie zdecydować na jaką. (Gifa czy Radka) Przy okazji byłbym wdzięczny za jakiś link do danej karty w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 .... :arrow: .... SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Szukam Szukam, ale chciałem poznać opinie innych, żeby nie kupić jakiegoś PADŁA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 w tym przedziale cenowym to IHMO tylko gf4ti4200 od MSI lub LEADTEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Czyli mam do wyboru Gainward GF4 Ti4200 64MB DDR PP Ultra/650-8x TV MicroStar 8894 GeForce4 4200-TD8X 64MB DDR AGP SVideo TV DVI WinFast A280LE GF4 Ti42008X 128MB DDR AGP SVideo TV DVI Jaka najlepsza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja juz ne mam przekonania do Gainwardow. Ale to moje przezycia nie wiem jak inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Czyli mam do wyboru Gainward GF4 Ti4200 64MB DDR PP Ultra/650-8x TV MicroStar 8894 GeForce4 4200-TD8X 64MB DDR AGP SVideo TV DVI WinFast A280LE GF4 Ti42008X 128MB DDR AGP SVideo TV DVI Jaka najlepsza ? Gainward - hymmm... podobnie jak jonathan. MicroStar - karta ma pamięci 3,6ns i pewnie lepiej ją podkręcisz niż tego WinFast'a. WinFast - pamiątki 4,0ns, słabiej podkręcalna ale "bardziej przyszłościowa" co widać w np. CodeCreatures Benchmark... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 W tej cenie dostaniesz Gainwarda GeForca 4 Ti 4800SE 64 MB. Sprawdź na www.tryton.com.pl to jej nazwa: Gainward GeForce4 PP! Ultra/750-8X TV SE A to opis: Procesor graficzny: NVIDIA GeForce4 Ti4800 SE (AGP 8x) Taktowanie rdzenia: 275 MHz Taktowanie pamięci: 513 MHz Pamięć: 64 MB - ilość 3.5 ns - czas dostępu DDR - podwójna prędkość transferu Gniazda TV: Wejście Video i Wyjście Video (Wyjście TV), VGA (gniazdo dla monitorów CRT) Dane techniczne: RAMDAC 350 MHz BIOS VESA BIOS 3.0 Magistrala AGP x2/x4/x8 ("fast writes", "execute mode") Standardy graficzne: Direct3D, OpenGL 1.3 ICD, DirectX8.1, DirectDraw, DirectShow Funkcje 2D: Akceleracja 2D 256-bitowa Optymalizowana dla 8, 15, 16, 24 i 32-bitowej głębii koloru Sprzętowy kursor w trybie TrueColor z kanałem alpha Multi-buffering (2x, 3x i 4x dla obsługi ruchu i video) Funkcje 3D Jednostka 256-bitowa z architekturą HyperTexel, optymalizowana pod Direct3D i OpenGL Obsługa DirectX8.1 Bufor Z typu 32-bit i stencil Single-pass multi-texturing Environmental Bump Mapping (EMBM) Accuview Anti-aliasing High-quality texture filtering Anisotropic Zaawansowane teksturowanie per-pixel ("Advanced per-pixel texturing") - obsługa korekcji perspektywy tekstur DOT3 Bump Mapping Z-occlusion culling - bezstratna kompresja bufora Z Fast Z-Clear Odtwarzanie HDTV i DVD Kompensacja ruchu przy odtwarzaniu pełnoekranowych sekwencji wideo we wszystkich rozdzielczościach DVD i HDTV, akceleracja wideo dla MPEG-1, MPEG-2 i Indeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Myślałem o tej karcie Gainward GeForce4 PP! Ultra/750-8X TV SE ale spotkalem sie z opinią że jest do bani. moze ktoś ma jakieś testy tej karty to niech poda linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 karta nie jest do bani chyba ze ci sie trafi lewy egzemplarz .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 A ja napiszę że żeby kupować sprzęt komputerowy na raty to trzeba mieć nie poukładane w głowie niestety. Ze względu na bardzo szybką utratę wartości przepłacisz niesamowicie. Już lepiej kup radeona 8500le od herculesa za ok. 400-450 który bądź co bądź jest jedynie o jakieś max. 10-20 % wolniejszy ale za to tańszy o 40%!!! Resztę odłożysz pieniędzy (lub nie pożyczysz) i będziesz mógł sobie pozwolić na zakup następnej karty za rok czy 2 Jak kupisz grafę z 750 to wraz z ratami wyjdzie cię ona przy spłacie rocznej już ponad 800 (~850) i dodatkowo po okresie spłaty jej przez Ciebie będzie warta mniej niż połowę tego co wydałeś, albo jeszcze mniej!!! Więc lepiej się dokładnie zastanów zanim sprzęt komputerowy na raty kupisz (szczególnie jakiś "nowszy") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...