jomazafaka Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Witam serdecznie użytkowników! Mam następujący problem i byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś pomógł mi go rozwiązać. Od jakiegoś czasu nie mogę osiągnąć prędkości, którą zapewnia mi mu mój provider Aster. Mam u nich pakiet 10megabitów, a osiągam max. 4megabity (speedtest i inne). Sieć mam bezprzewodową opartą na routerze WRT54G v2.2, na nim zainstalowane Tomato 1.23, kartę bezprzewodową D-Link DWL-G520M. Wszędzie najnowsze wersję są wgrane. Wykluczyłem już że to wina operatora, bo podpinając się bezpośrednio pod modem kablem osiągam bez problemu prędkość jaką ma mi zapewnić provider. Problem jest tylko z obcinaniem download'u, upload działa bez zarzutu. Resetowałem już modem i router. Wgrywałem aktualne oprogramowanie. Jedyne co mi jeszcze przychodzi na myśl to reinstall systemu, ale chciałbym to zrobić w ostateczności. Może ktoś miał podobny problem i potrafi pomóc? POMÓŻCIE PANOWIE!!!!!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...