Arni Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 nubs! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 No tylu czerwonych to nikt nie nałapał, chylę czoła :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Wydawalo mi sie, ze w miare sprawnie posluguje sie klawiatura jednak patrzac na wasze wyniki dochodze do wniosku, ze jedynie mi sie WYDAWALO ;) Duzo punktow zabieraja 3 bledy ? Bardzo rzadko pisze uzywajac polskich znakow a jesli juz to glownie w pracy na maku gdzie mam ALT po lewej i prawej stronie.. jutro sprobuje jeszcze raz na apple'owskiej klawiaturze. Tak wyglada wynik po pelnym cheacie ;) slowa sie juz skonczyly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Tak wyglada wynik po pelnym cheacie ;) slowa sie juz skonczyly :D Cheatowałeś i w ciągu minuty wpisałeś tylko 39 znaków - najcieńszy cheater jakiego w życiu widziałem :P ;) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 You reached 254 points, so you achieved position 16777 of 88733 on the ranking list You type 336 characters per minute You have 71 correct words and you have 0 wrong words ----------------------------------------- Moja klawiatura to takie coś: http://www.allegro.pl/item582078705_nowa_k...2_od_ss_pn.html Dużo da się poprawić na jakiejś normalnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 ~430 znaków na minutę bez błędów robiłem na takiej wysokoskokowej, 15 letniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Wiele lat temu jak chodziłem do szkoły średniej to miałem taki przedmiot - maszynopisanie. To były czasy jak maszyny elektroniczne dopiero wchodziły do użytku. Trenowało się pisanie godzinami. Szło mi dobrze - w domu klepałem na komputerze od wielu lat. Swego czasu nawet byłem mistrzem województwa. Teraz nie trenuje zawodowo tego pisania, ale używam bardzo dużo komputera. Ten test kompletnie nie odzwierciedla szybkości pisania. To są bardzo proste i krótkie wyrazy. Za pierwszym podejściem uzyskałem 520 znaków na minutę i 172 słowa. Coś źle on to liczy.. W normalnym tekście nie sądzę, że uzyskałbym więcej niż 200 znaków na minutę. To są bardzo proste wyrazy. Slow jak to możliwe że pisząc chyba dwoma palcami - 39 znaków na minutę masz 180 słów? :lol2: KonradGT 430 to bardzo dobry wynik na tradycyjnej maszynie. Widziałem kiedyś osobę, która pisała ponad 700 ale na elektronicznej. Alien. Edytowane 26 Marca 2009 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Przemol^N, niby dobrze, ale z przepisywaniem mowy w czasie rzeczywistym nie daję sobie jeszcze rady nawet na klawiaturze od lapka, chyba że ktoś naprawdę woooolno mówi ;] wistler, zakładam że masz niskoskokową klawiaturę? ;p Edytowane 26 Marca 2009 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Eeee syf, jeszcze mam 30 sekund a już pokazuje "undefined undefined undefined undefined undefined undefined " , których już nie zalicza. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) wistler, zakładam że masz niskoskokową klawiaturę? ;pA gdzie tam, klawiatura full standard - taka jak tu, ino bez podstawki pod nadgarstki ;] Na gryzonia nie patrzcie. http://images6.fotosik.pl/270/1f3d8c05b16e03cd.jpg Edytowane 26 Marca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Na gryzonia nie patrzcie. http://images6.fotosik.pl/270/1f3d8c05b16e03cd.jpg To ten twój chomik? Dziwny jakiś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Uuu, no to nieźle zap##$%^sz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Imo porównywanie wg. wyrazów na minute jest trochę niemiarodajne bo raz trafia się ciąg samych "nie, nie, bo, je, że" a czasami "powiedział, jeśli, właśnie" i np. mam 562 znaki/minutę a tylko 106 słów/minutę :( <_< Edytowane 26 Marca 2009 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Pobiłeś wistler'a ;D wistler, poprawiaj wynik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) You type 398 characters per minute You have 83 correct words and Chyba sie nie musze wstydzic :rolleyes: Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie wygodniej by bylo widziec caly tekst, bo te przeskoki rozpraszaja niemilosiernie :mur: Edit: You type 401 characters per minute You have 88 correct words and i 310pointow :D Edytowane 26 Marca 2009 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) You type 398 characters per minute You have 83 correct words and Chyba sie nie musze wstydzic :rolleyes: Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie wygodniej by bylo widziec caly tekst, bo te przeskoki rozpraszaja niemilosiernie :mur: Rozpraszają, rozpraszają, ale co zrobić. You type 575 characters per minute You have 118 correct words and you have 6 wrong words Bez 600 na minutę i z błędami się nie pokazuję. Edytowane 26 Marca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 You type 322 characters per minute You have 73 correct words and you have 1 wrong words mała korekta dzisiaj hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zamiast screenów, które za pomocą notatnika można podrasować nawet na pierwsze miejsce, czekam na filmy z waszym wyczynem :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) You type 459 characters per minute You have 95 correct words and you have 1 wrong words Wysoka klawa i głupie Ó, którego nie umiem wcisnąć od zawsze :D Edytowane 26 Marca 2009 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zamiast screenów, które za pomocą notatnika można podrasować nawet na pierwsze miejsce, czekam na filmy z waszym wyczynem :wink: .Dojadę do 600 na minutę, to będzie film ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Cheatowałeś i w ciągu minuty wpisałeś tylko 39 znaków - najcieńszy cheater jakiego w życiu widziałem :P ;) :rolleyes: Traktuje to jako komplement :) Przeciez licza sie tylko 'statsy' tzn. punkty ;) Slow jak to możliwe że pisząc chyba dwoma palcami - 39 znaków na minutę masz 180 słów? :lol2: KonradGT 430 to bardzo dobry wynik na tradycyjnej maszynie. Widziałem kiedyś osobę, która pisała ponad 700 ale na elektronicznej. Alien. Wynik osiagniety glownie myszka, z klawiatury potrzebny mi byl jedynie space bar oraz CTRL + C / V ;) 700 to juz jakis kosmos! Trzeba by specjalnej kamery zeby to uchwycic. Cos jak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 You reached 236 points, so you achieved position 22627 of 92029 on the ranking list You type 304 characters per minute You have 64 correct words and you have 0 wrong words 64wpm Fajna zabawka, czyli wychodzi, że powinienem pisanko na profa pisać w 5 minut ;p Dlaczego to tak nie działa xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 50 słow /0 errorów na klawiaturze z Winda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 ou type 206 characters per minute You have 26 correct words and you have 18 wrong words fail :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 53 słowa/ 4 błedy mało pisze wiecej trzymam pada w rękach ostatnio :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 You reached 246 points, so you achieved position 20321 of 96412 on the ranking list You type 330 characters per minute You have 71 correct words and you have 0 wrong words jak na pierwszą próbę to całkiem nieźle chyba.Idę próbować do 100 dojechać :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Wojtek, ukradłeś mi pomysł na temat :] Swoją drogą to lepsze niż superPi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Wojtek, ukradłeś mi pomysł na temat :] Swoją drogą to lepsze niż superPi :D Ukradłem, ukradłem. Teraz czekam na Twój rekord : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 ja to pisaniec-połamaniec jestem. Na tej płaszczyźnie nic ciekawego nie pokaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 You type 509 characters per minute You have 101 correct words and you have 1 wrong words Klawiatura z laptopa, nie wiem jak to zrobiłem, jedyny raz kiedy udało mi się przez 500 przebić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...