hexor97 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Witam! Szukam sterowników dokładnie do mojego modelu (model SB0140)!! Nie wiem czy to jakiś nietypowy model ale większość SB Live! są 5.1 ja mam 7.1 a sterowników do tego konkretnego modelu znaleźć nie mogę! pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGL Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Nie ma takiej karty, co najwyżej SB1140 lub CT1140. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hexor97 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Sprawdziłem po raz kolejny I w miejscu gdzie pisz MODEL jest SB0140. wiec chyba nie jestem posiadaczem jedynego egzemplarzu..?heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hexor97 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Help?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Nie ma takiej karty na stronie Creative. W sieci znalazłem tylko jedno odniesienie do ww. modelu, ale strona odsyłała do Product Findera. Edytowane 28 Marca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 to pewnie ta PCI/ISA stara karta. Nie ma sterów do tego w necie. Pozostaje Ci mail do supportu creativa i trzymanie kciuków, że to nie jest jakiś OEM. Ewentualnie wskażą Ci jaki to OEM po tym modelu i wówczas uderz do tego OEMu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avitr Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Witam! Szukam sterowników dokładnie do mojego modelu (model SB0140)!! Nie wiem czy to jakiś nietypowy model ale większość SB Live! są 5.1 ja mam 7.1 a sterowników do tego konkretnego modelu znaleźć nie mogę! pomocy! Spróbuj przez Windows Autoupdate. Albo zobacz jak rozpoznają tą kartę Everest / Sandra i spróbuj driverów od tego urządzenia które te programy pokażą. Albo pozbądż sie tej karty i kup inną. Na wszelki wypadek mógłbyś też zapodac fotkę tej karty wraz z jej numberem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hexor97 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dzięki za odpowiedzi. To nie jest stara karta aż tak rok wydania jest 2004 wiec nie jest tak złe:) sterowniki juz znalazłem razem z płytką i instrukcją.:) A teraz pytanie czy czy te modele 5.1 live! sa lepsze od te mojej czy nie ( bo mogę tez mieć i taka) a możne Realtek HD na płycie głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hexor97 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) karta dokładnie taka jak na tej czyjejś aukcji opis http://www.allegro.pl/item596999481_sound_...24_bit_pci.html Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez hexor97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 0410... No i to jest 5.1, nie 7.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Sprawdziłem po raz kolejny I w miejscu gdzie pisz MODEL jest SB0140. wiec chyba nie jestem posiadaczem jedynego egzemplarzu..?heh Oj stary, naprawdę źle musi być z Tobą, ja tam wyraźnie widzę model sb0410 :) a dokładnie jest to karta Sound Blaster Live 24 bit i jest to jeden z lepszych egzemplarzy i co ważne tanich :), obsługuje także dźwięk w 7.1 więc luz! :) Dane ze strony producenta Legendarna jakość i możliwości kart Sound Blaster®. Sound Blaster® Live!™ 24-bit to doskonała karta, która wzbogaci możliwości komputera stacjonarnego o obsługę 7.1-kanałowego dźwięku dookólnego. Doskonałe parametry toru dźwiękowego tej karty - rozdzielczość 24-bitów/96kHz przy nagrywaniu i odtwarzaniu, stosunek sygnału do szumu równy 100dB oraz bogaty zestaw wyjść cyfrowych czynią tę kartę idealnym narzędziem do przestrzennego odtwarzania muzyki oraz filmów. Realistyczne wrażenia podczas gier zapewnia obsługa technologii EAX® ADVANCED HD™ 3.0, odpowiedzialnej za efekty akustyczne i precyzyjny trójwymiarowy dźwięk w formacie 7.1. Dostarczane wraz z kartą oprogramowanie Creative Media Source™ to kompleksowy zestaw narzędzi do kopiowania i nagrywania własnych płyt z muzyką, zarządzania utworami i poprawiania brzmienia utworów. Wyjścia dla dźwięku dookólnego w formacie 7.1. Rozdzielczość 24-bitów/96kHz. Stosunek sygnału do szumu 100dB. Dołączone kompleksowe oprogramowanie Creative Media Source. Obsługa technologii EAX ADVANCED HD 3.0 w grach. Funkcja CMSS przekształcająca sygnały stereo w dźwięk dookólny w formacie 7.1. Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez Lowermann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...