mygot Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Witam :) ostatnio miałem przykry wypadek z kompem ;p mianowicie na monitorze pojawiła się pełna paleta kolorów i komp złapał zwieche. Po ponownym włączeniu pc komputer cały czas się restartuje w kolko lecz gdy wyjmę kartę wszystko wydaje się być ok czy jest inna opcja niż spalona grafika ?;p może wystarczy ja naprawić;p moje wątpliwości są stad ze karta nie śmierdzi spalenizna ani nic nie wskazuje na jej spalenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Sprawdzałeś kondensatory karty i płyty głównej?? one mogą być powodem a można je wymienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mygot Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Owszem i wszystko wygląda ok stad moje z dziwnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 zobacz czy gdzieś na stykach nie ma kurzu bo mógł zrobić zwarcie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mygot Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 ok ;p biorę się za porządne czyszczenie ;p a na co mam zwrócić uwagę pod katem spalenia ;p tzn co się pali w karcie żeby potwierdzić w 100 ze to spalenie bo jeśli to jakaś mała awaria to szkoda mi wyrzucać ta kartę i wydawać kasę na nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Tam gdzie zaznaczyłem, zmiany koloru, napuchnięcia, sadza, kurz! link 1 Link 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...