Michni Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Witam. Mam maly problem mam monitor LG W2242T i wydaje on z siebie dzwieki hmmm cos w stylu jak swietlowka (lekkie bzyczenie? xD). Czy to normalne czy oddawac monitor na gwarancje? Edit: Monitor jakby co niema glosnikow Edytowane 26 Marca 2009 przez Michni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Moj tez tak ma... to wina podswietlenia chyba bo jak dam jasnosc na 100 to przestaje (tyle ze swieci tak ze sie nie da pracowac) (samsung 931bw) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Piszczenie czy tam syczenie monitora LCD to normalka :). Sam Mam LG W2452V-PF i syczy on czasem. Napisałem nawet maila do LG i odpisali mi że to normalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Norma. Choć dla silencerów to bardzo denerwujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 (edytowane) Choć dla silencerów to bardzo denerwujące.Nic mnie bardziej nie wkurza jak sytuacja w ktorej siedze sobie na kanapie, czytam ksiazke/gazete/podreczniki (niepotrzebne skreslic) az tu nagle takie cichutkie 'bzzzzzzzzz...' :lol2: niby dysk mam nieco glosniejszy niz monitor a jednak to glupi ekran najbardziej przeszkadza... Edytowane 26 Marca 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...