Gość oskar777 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Otóż mam kartę tv sat i chcę oglądać na niej telewizje. Posiadam też anteną od cyfry + , ale nie mam dekodera. Czy jeżeli podłącze taką antenę to będę odbierać programy? I w jakim formacie : PAL CZY NTSC. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Przenioslem do wlasciwego dzialu. Odpowiadajac na pytania: - bedziesz odbierac, ale tylko te niekodowane, chyba, ze wymyslisz jakis sposob podania do kompa uprawnien z karty C+ - PAL/NTSC - w takim, w jakim beda nadawane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zeby uprawnienia C+podac do kompa potrzebny jest programator Phoenix, laczysz go z kompem przez kabel szeregowy RS, do tego wtyczka do programu, ktorego uzywasz do ogladania tv i karta C+ do programatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar777 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Czyli po samy podłączeniu program nie ma szans odbierać żadnych kanałów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Bedziesz mogl odbierac kanaly niekodowane, tzw. FTA (Free To Air). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...