Powerslave Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 ech rafa :) mechanicy którzy jeżdżą na wyścigi to są inżynierowie którzy budują te bolidy ;)I jak widac nie zawsze im to dobrze wychodzi :D Renault fajne, tylko troche ich sponsorzy opuscili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 I jak widac nie zawsze im to dobrze wychodzi :DNiektore teamy to zespoly korporacyjne wiec moze oni chca , ale nie moga bo nad nimi wisi zarzad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 ech rafa :) mechanicy którzy jeżdżą na wyścigi to są inżynierowie którzy budują te bolidy ;)ech a co to zmienia? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Ciekawy wyjazd z pitlane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) http://f1.sport.pl/Artykul.82+M5c587b7ae78.0.html Wywiad z Robertem na temat "Dlaczego Renault" Wyjazd faktycznie niestandardowy :D Tor jest niesamowity... Podobno ma być po raz pierwszy F1 w HD nadawana? Edytowane 15 Października 2009 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 HD JUZ DAWNO JEST !!! Tzn bodajze od chyba 4 wyscigow kiedy na normalnym TV obraz zaczal byc jakis dziwny. Wczesniej tez mialem Polsat Sport HD ale ciagle myslalem ze puszczaja to samo co w polsacie sport... a tu zonk 3 wyscigi temu, wlaczylem i F1 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Kiedyś czytałem że dopiero teraz ma być sygnał nadawany w HD a nie upscale. Cóż myliłem się widocznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Wyjazd z pitlane chyba pobił nowy rekord w długości, bardzo ciekawy, mnie się podoba. Tor baaardzo szeroki, miejsc do wyprzedzania raczej dużo, możliwe że będzie to najciekawszy wyścig sezonu (jak i cały weekend, bo nikt toru nie zna). F1 w HD? Jakieś potwierdzenie? Bo dziwne że nigdzie by o tym nie pisano, a wcześniej przewidywano HD dopiero w Abu Dhabi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Mam pytanko - czy istnieje jakis "site" skad mozna pobrac calosc relacji F1 np. po angielsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 torrenty :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) torrenty :legal:yes , it is jako , ze masz relacje np. w naszej TV i raczej nikt mi nie zabroni tego nagrywac , ale u nas w tv nie leci HD , a i odbior...jest ponizej przecietnej :lol2: Torenty maja to do siebie , ze transfer moze byc denny :| oraz to , ze czasem szukasz jednego , a wyskakuja ci zupelnie inne rzeczy - przy F1 to istnieje spora "szansa" na gierki , a nie relacje tv. Edytowane 16 Października 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Wyjazd z pitlane chyba pobił nowy rekord w długości, bardzo ciekawy, mnie się podoba. A teraz wyobraźmy sobie Nakajime wyjeżdżającego z pitlane tuż przed lub tuż za Buttonem :lol2: :wink: Tor baaardzo szeroki, miejsc do wyprzedzania raczej dużo, możliwe że będzie to najciekawszy wyścig sezonu (jak i cały weekend, bo nikt toru nie zna). Zauważcie, że całkiem spory zestaw zakrętów otoczony jest trybunami (tymi zadaszonymi) - to chyba najatrakcyjniejsze miejscówki. Nawet bardziej niż prosta startowa :) Też mam nadzieję, że taka konfiguracja szerokich zakrętów będzie zachęcała kierowców do częstego wyprzedzania i walki na torze. Hamilton będzie mógł się wyszaleć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 kiedyś kierowca nie potrzebował wolnego zakrętu do wyprzedzania. każda okazja była dobra i wykorzystywana. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Torenty maja to do siebie , ze transfer moze byc denny :| oraz to , ze czasem szukasz jednego , a wyskakuja ci zupelnie inne rzeczy - przy F1 to istnieje spora "szansa" na gierki , a nie relacje tv.Osobiście ściągałem już kilka wyścigów (tez tak rozumowałem temat legalności, ale pewien nei byłem), na prawdę sporo ludzi to ściąga, jest masa seedów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Nie wiem czy dobrze słyszę ale brazylijscy kibice wygwizdali Fishicelle za poślizg w zakrętach Senny. No i mamy czerwoną flagę :| Okrzyknięty po Monzie "królem deszczu" Vettel odpadł w Q1 - kiedyś miał fart, ale dziś zabrakło mu umiejętności. Hamilton też zakończył rywalizację w Q1. Robert - wyśmienita jazda :D Edytowane 17 Października 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Czy ostatnio heidfeild przypadkiem nie byl sfrustrowany faktem ze podobno jest lepszy od Kubicy? /Sarkazm OFF :blurp: Edytowane 17 Października 2009 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Vettel nieźle wk.... Na mój gust to jutro do startu stawka powinna ruszyć bazując na wynikach z Q1 :) 1. Rosberg 2. Raikkonen 3. Kubika ;) Ciekawe czy wogóle wznowią Q2? Kwalifikacje trwają już prawie 1,5h :) Co za ŚWINIE z Polsatu!!! Skończyli transmisję kwalifikacji w Otwartym Polsacie. To skanadal!!! Przecież to publiczna relacja - to, że ktoś nie ma płatnego, cyfrowego Polsatu już nie obejrzy? A gdyby to był wyścig? Edytowane 17 Października 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 To jest śmieszne co oni robią, można trochę poczekać ale bez jaj, pogoda się absolutnie nie zmienia, nie wiem na co oni liczą. Uznać wyniki z Q1 i tyle, i nie mówie tego ze względu na Kubicę bo szczerze mówiąc wisi mi już to co on osiągnie w tym roku, bardziej mnie interesują wyniki Renault bo o czymś to tam świadczyć będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Chwilami sie ciekawie zapowiadało, ale w sumie jak na ten sezon 8 pozycja też dobra. Zadziwiające jest miejsce Vettela podobno to król deszczu, a jakoś mu nie szło, Barrichello PP robi sie ciekawie, osobiście życze mu mistrzostwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 To podobno wyniki kwalifikacji: 1 BAR 2 WEB 3 SUT 4 TRU 5 RAI 6 BUE 7 ROS 8 KUB Baricz jedzie po mistrza? :) Na tyłach będzie chyba działa się prawdziwa walka między Buttonem a Vettelem. Do tego Hamilton. Będzie ciekawie :) Szkoda, tylko, że pseudo media Polsat nie pokazały reszty kwalifikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 heh troche szkoda fisichelli, raczej marnie bedzie wspominal wymarzony czerwony bolid =] jezdzi jak slabiaki ktore ostatnio doszly do f1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 To tylko potiwerdza że zmiana teamu w trakcie sezonu nie ma najmniejszego sensu. Zaczynasz od początku roku to poznaejsz na spokojnie cały zespół, pracujesz nad bolidem, no i potem jeździsz setki czy nawet tysiące kilometrów na testach. Po tak spędzonym czasie można pokazać co się da wycisnąć z dobrego bolidu. Wsiadasz pierwszy raz do bolidu i od razu zaczynasz od weekendu wyścigowego? Fail. Dobrze że Kubicy nie wzieli na te 5 wyścigów, bo podejrzewam że też by nie błyszczał i mogło by mu to sporo złego zrobić. Q3 było fajne, z każdym okrążeniem coraz lepsze czasy. Rewelacja że Rubens ma P1, mam tylko ogromną nadzieję że nie ma zbyt lekkiego bolidu, gdyby tak Button nie zdobył punktów to może być wspaniale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Ten wyjazd z pitlane to jakas masakra, ciekawe ile wypadkow tam bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Jestem ciekaw ile zajmuje pelny przejazd przez pitlane. 60sec? :lol: Rubens Barrichello 650.5 Mark Webber 656.0 Adrian Sutil 656.5 Jarno Trulli 658.5 Kimi Räikkönen 651.5 Sébastien Buemi 659.0 Nico Rosberg 657.0 Robert Kubica 656.0 Kazuki Nakajima 664.0 Fernando Alonso 652.0 Kamui Kobayashi 671.6 Jaime Alguersuari 671.5 Romain Grosjean 677.2 Jenson Button 672.0 Vitantonio Liuzzi 680.0 Sebastian Vettel 683.5 Heikki Kovalainen 656.5 Lewis Hamilton 661.0 Nick Heidfeld 650.5 Powtorka z przekretu renault? :P ( I LOL, identyczne komentarze na forum platen-F1 hahahaha) Giancarlo Fisichella 683.5 Lekki heidfeld + Hamilton z kersem, to bedzie masakra i SC na pierwszym lapku biorac pod uwage kogo maja z przodu. " have a feeling that I've seen sth like this before..." "I bet he asked about this 'strange' strategy." "Now I get it why Robert is on dry setup! If it rains he will have an excuse for crushing somewhere! Robert! DON'T DO IT! xD" "so which corners don't they have cranes nearby? Watch Robert go off there!" "Apparently middle of Start-Finish line, just like liuzzi" Edytowane 18 Października 2009 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Warunki były dzisiaj bardzo trudne. W pewnym momencie na torze było tyle wody, że właściwie nie miałem wpływu na swój bolid (...) Na szczęście po przerwie warunki poprawiły się. Byłem bardzo zaskoczony, gdyż nasz bolid lepiej spisywał się, gdy na torze było więcej wody. ...Czym oni mu kazali jezdzic xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) ALE MASAKRA na pierwszych zakrętach. Robert czwarty :D Kovalainen wyrwał wąż - czyżby mały pożar przypalił Icemana? Edytowane 18 Października 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Raikkonen in fire, najlepszy start wyścigu w tym sezonie. Edytowane 18 Października 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Gdzie w necie można zobaczyć live tabelkę z wynikami, czasami okrążeń, liczbą pit stopów itd.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Robert łyknął Rosberga jak pelikan rybę !!! Trzeci :D ROBERT po picie przed Barrichello - jedzie na pierwsze pudło !!! :D Edytowane 18 Października 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 mysle ze Robert nie da rady, daje mu 4/5 miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...