[Misiek] Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Chcę na tą płytkę wsadzić procka 5200+ i mam kilka pytań. Moja wersja biosu w/g programu Everest Ultimate Edition Niestety na stronie DFI nie ma napisane jaka wersja biosu obsługuje jaki procesor. Wszędzie tylko informacja by mieć najnowszy ;) Moje pytanie brzmi, czy na posiadanej przeze mnie wersji BIOSU mogę włożyć ten procesor i będzie to działać? Jeśli nie to: na stronie DFI jest informacja by użytkownicy Visty 64bit nie korzystali z oprogramowania Winflash 1.92 tylko wykorzystali Pendrive. Problem polega na tym, że ta płyta nie obsługuje rozruchu z Pendrive'a, więc jak ja to mam teraz flashować? Skorzystać z Diamond Flash Image for BIOS i wrzucić to na dyskietkę (jeszcze trzeba będzie latać po sklepach i szukać dyskietki, bo wszystkie mam uszkodzone ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 wgraj najnowszy dostępny i się niczym nie martw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 no ok, ale w jaki sposób? Z dyskietki za pomocą Diamond Flash Image? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...