CeKaeM Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Yo! Mam dosc ciekawy problem: chodzi o film Hero (1 CD). Jak tylko probuje go wlaczyc albo tylko podsiwele w explorzerze, od razu jest piekny ekran o bledzie spowodowanym przez xvid.dll. Jak to rozwiazac? A mam xvid z K-Lite CP v2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 mam ten film tylko ze inny problem u mnie idzie ale obraz sie kaszani tzn. robi sie czarny albo zamazany. U brata jest to samo co u ciebie wogole nie chce pojsc. Probowalem cos z tym zrobic instalowalem rozne drivery i nic. Takze byc moze film jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zainstalujcie sobie zbiór kodeków do filmów SLD Codec Pack 1.5 (dział Inne). Mi ti pomogło, nie miałem obrazu tylko sam dźwięk, po zainstalowaniu kodeków mam obraz i dźwięk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 tu masz kodeki jak po zasyszasz wszystko co się da to napewno pujdzie. UWAGA!!! z tego co pamietam jeden z kodeków miał vir( Norton go wykrywał i naprawiał...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...