gary1985 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Witam.Wiec może zacznę od podania jaki sprzęt posiadam: Ram-Geil Ultra 2 razy po 2x1024 czyli razem 4gb Płyta głowna - Asus p5k Grafika - Gf 8600Gt Sonic+ Dysk - Seagate Procek - 2.66 Core 2 Duo Intel System - Vista 64x Ultimate Wiec mój problem polega na tym ze jak gram w grę Lineage 2(w inne nie gram) komp sie zacina a dokładnie zawiesza sie i tylko reset pomaga..Przeważnie gram na 2-3 kontach czyli tka jak bym uruchomił 2 gry na raz.Odrazu mowie że to nie wina gry bo wcześniej było wszystko okej.Od jakiegoś tygodnia zaczęła mi sie zacinać.Nic nie instalowałem takiego żeby mogło wpłynąć na moj problem.Sprawdzałem temp podzespołów i wszystko jest w jak najlepszym porządku.Ramy przeleciałem memtestem,grafe 3dmarkiem ,procek orthosem i wszystko śmiga.Sterowniki od grafy mam najnowsze ze strony.Gra przeważnie zacina sie po 2-3 h grania lub po 20min.Występował tez czasami taki problem ze podczas gry robił sie taki jakby snieh na ekranie i pomagał tylko restart ale to występowało na wcześniejszych sterach teraz mam nowe i narazie nie wystąpiło.Zaraz wyczyszczę wiatraczki ale wątpię ze to tego wina.Dysk czysty,żadnych wirusów,rejestry wyczyszczone.Obstawiam jeszcze zasilacz.(450Watt XSilence) Edytowane 28 Marca 2009 przez gary1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...