Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam już głośniki. Od dzisiaj.. Trochę czekałem... Pierwsze wrażenie: Ymm... Są ogromne... Drugie... Kabel zasilający i kabel do podłączenia do kompa za krótki. Włączyłem bez muzyki jak jest cichutko słychać mały, delikatny szum/buczenie, ale gdy już muzyka gra nie słychać buczenie/szumu, a dźwięk jest czysty. Jak dla mnie grają bardzo dobrze. W porównaniu z tamtymi... Ymm.. nie ma porównania.. To inna ranga. Mogą grać naprawdę głośno! Bardzo głośno bez problemu czy jakiegoś czeszczenia gdy grają głośno. Gałki chodzą delikatnie. W regulacji Basów i tonów wysokich czuć gdzie jest środek //tak na 12//. Krótki kabel do wejścia liniowego z przodu nie przeszkadza, tak samo nie przeszkadza mi długość kabla między jednym a drugim głośnikiem. Stoją po dwóch stronach 22 calowego monitora a kabel ten wisi naprawdę luźno. Jak można przeczytać na różnych forach niebieska dioda wali po oczach naprawdę nieźle. Osłonek nie zdejmowałem, mocno się trzymają :) Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonania. Może tylko to, że dioda mogłaby słabiej świecić a kable mogłyby być dłuższe... Ale mam w domku przedłużki/przedłużacze więc problemów nie było. Gałki w dotyku i wyglądzie mają pierwszorzędne wykonanie tak jak i obudowy głośników. Dodając to jak grają to nic tylko kupować. W dzień szum słyszałem tylko jak się bardzo skupiłem. Teraz go nie słyszę. Prawdę mówiąc to jest to niezauważalne. Jak komuś buczy to ma problem, choć nie zaprzeczę, że gdyby było super cicho to by było to troszkę słychać, jednak nie słucham muzyki w nocy na głośnikach tylko na słuchawkach. Wentylator w kompie jest głośniejszy od tego "Buczenia" ;) Przed zakupem tylko doradzam sprawdzić miarką jak one będą mniej więcej zajmowały miejsce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi