Skocz do zawartości
The_Wayn

Dziwny Problem Z Klawiatura

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z klawiatura bezprzewodowa usb mediona /tani szit z allegro/ - dzialala dobrze az do momentu kiedy przestaly dzialac skroty klawiszowe /stad brak polskich liter w moim poscie za co sorry/ - na poczatku nie moglem niczego wywolac za pomoca trzech klawiszy czyli nie dzialalo m. in legendarne ctrl + alt + del i inne trzyklawiszowe skroty. dzisiaj natomiast nie moge juz nawet wywolac zadnego skrotu dwuklawiszowego - korzystanie z windy bez ctrl +c itd to udreka heh... zwykla przewodowa klawiatura dziala bezproblemowo - sprawdzalem przed chwila... jakies sugestie /znak zapytania - ktorego nie moge tu postawic/

skanowalem system ad-aware, malwaresbytes antimalware i nortonem - nic nie wykrylo

kopalem na google i nic sensownego tez nie znalazlem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak już napisałeś tani szit, ja bym po prostu kupił nową

ale jeżeli oszczędzasz to rozkręć tą i po sprawdzaj luty i ścieżki

jeżeli wszystko w elektronice będzie git, sprawdź czy sąsiad (ciebie tez się to oczywiście tyczy :D ) nie ma jakiegoś WI-Fi albo czegoś innego bezprzewodowego

pozdrawiam i powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdziłem klawiaturę na innym kompie - symptomy te same, więc rozkręciłem ją (ok. 15 śrubek :blink: po co tyle nie wiem) i zobaczyłem styki, które wyglądają na poprzerywane :blink: zdziwiło mnie to trochę, bo myślałem, że to kochana winda się krzaczy, a tu taki zonk :blink: kolega ojca to elektryk, może da się jeszcze to uratować, ale wątpie. A szkoda trochę bo klawiatura wcale taka ostatni low-end nie jest ;] no nic poszukam jakiegoś a4techa czy coś innego porządniejszego i na kablu bo nie zależy mi na wireless. Thx za pomoc.

Edytowane przez The_Wayn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi