The_Wayn Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 mam problem z klawiatura bezprzewodowa usb mediona /tani szit z allegro/ - dzialala dobrze az do momentu kiedy przestaly dzialac skroty klawiszowe /stad brak polskich liter w moim poscie za co sorry/ - na poczatku nie moglem niczego wywolac za pomoca trzech klawiszy czyli nie dzialalo m. in legendarne ctrl + alt + del i inne trzyklawiszowe skroty. dzisiaj natomiast nie moge juz nawet wywolac zadnego skrotu dwuklawiszowego - korzystanie z windy bez ctrl +c itd to udreka heh... zwykla przewodowa klawiatura dziala bezproblemowo - sprawdzalem przed chwila... jakies sugestie /znak zapytania - ktorego nie moge tu postawic/ skanowalem system ad-aware, malwaresbytes antimalware i nortonem - nic nie wykrylo kopalem na google i nic sensownego tez nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 tak jak już napisałeś tani szit, ja bym po prostu kupił nową ale jeżeli oszczędzasz to rozkręć tą i po sprawdzaj luty i ścieżki jeżeli wszystko w elektronice będzie git, sprawdź czy sąsiad (ciebie tez się to oczywiście tyczy :D ) nie ma jakiegoś WI-Fi albo czegoś innego bezprzewodowego pozdrawiam i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Może klawiatura nowe baterie chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Wayn Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) sprawdziłem klawiaturę na innym kompie - symptomy te same, więc rozkręciłem ją (ok. 15 śrubek :blink: po co tyle nie wiem) i zobaczyłem styki, które wyglądają na poprzerywane :blink: zdziwiło mnie to trochę, bo myślałem, że to kochana winda się krzaczy, a tu taki zonk :blink: kolega ojca to elektryk, może da się jeszcze to uratować, ale wątpie. A szkoda trochę bo klawiatura wcale taka ostatni low-end nie jest ;] no nic poszukam jakiegoś a4techa czy coś innego porządniejszego i na kablu bo nie zależy mi na wireless. Thx za pomoc. Edytowane 30 Marca 2009 przez The_Wayn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...