gufiozas Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Temat: POMOCY!!! Problem z LG lcd Witam! Posiadam monitor LCD LG FLATRON W1942S 19' obraz panoramiczny 16:9. Mam z nim taki problem, że pojawiają mi się na nim od czasu do czasu paski (tak jakby leciał obraz). Czasem jak poruszam kablami lub jednostką centralna to paski sie zwiększają lub zmniejszają. Sprawdzałem monitor na 2 innych komputerach (kable były moje) i było ok. Myślałem, że to wina karty graficznej i sprawdzałem komputer i monitor na lepszej karcie graficznej i paski były jeszcze większe. Nie wiem czego to jest wina. Monitor kupiłem nowy w październiku. Po około 2 miesiącach zaczęły pojawiać się paski. Cały czas miałem rozdzielczość 1024x768, a zalecana to 1440x900. Więc dwa tygodnie temu ustawiłem rozdzielczość 1440x900. Niestety problem nie zniknął. Może mam za słaby komputer na taki monitor, albo za słabe gniazdko?? Parametry komputera: Windows XP Professional Wersja 2002 Service Pack 3 AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz, 512 MB RAM Karta graficzna: RADEON 9200 SERIES Odpowiem na dodatkowe pytania. Jeżeli wiecie co to jest to napiszcie na forum lub: gg: 1968437 e-mail: Slawek94@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 wklej fotke , żeby zobaczyć jak to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gufiozas Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Spróbuje wkleić do jutra. Poczekam na większy atak pasków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gufiozas Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Nie wiem jakim cudem ale paski zniknęły, ale wydaje mi sie ze nie na długo. Jeżeli akcja sie powtórzy to wkleje screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...