ParyS Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Moim zdaniem troche sie nie oplaca brac z tej strony. kawalek miedzi przy odrobinie szczecia masz za friko, projekty i info wygrzebiesz z sieci, w sumie najdrozsza bedzie flacha ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Czy ja wiem..? Zaoszczedze w ten sposob kilka zlotych, a nachodzic sie trzeba.. Poza tym nie wiem gdzie mozna znalezc kawalek miedzi za friko? Przeciez to na drzewach nie rosnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jeszcze mam jedno pytanie, mam nadzieje, ze nie zostane znowu zbluzgany.. :wink: Czy wieksza ilosc wody w obiegu daje lepszy efekt chlodzenia, czy nie ma to istotnego znaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jeszcze mam jedno pytanie, mam nadzieje, ze nie zostane znowu zbluzgany.. :wink: Czy wieksza ilosc wody w obiegu daje lepszy efekt chlodzenia, czy nie ma to istotnego znaczenia? ma znaczenie przy pierwszych kilkunastu minutach , potem im wiecej tym gorzej,oczywiscie mowie tu o odbieraniu ciepla z pojemnika bo jak kazdy wie latwiej schlodzic filizanke herbaty niz caly czajnik :),generalnie wody powinno byc 2-3litry,wiecej nie ma sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...