Tubal Kain Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Posiadam Kierownicę logitecha MOMO wheel, Jak ją kupowałem to nie było na rynku kierownic z pedałem sprzęgła:( Jestem ciekawy czy po dokupieniu jakiś używanych pedałów od logitecha g25 i podłączeniu zamiast standardowych momo pedals czy będzie wykrywało poprawnie sprzęgło, a możę sterowniki trzeba będzie od g25? Ok to tyle na dziś , bo spać idzie nasz miś:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_lesiu Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Nie, nie ma możliwości żeby wszystkie 3 pedały zostały obsłużone. Elektronika Momo obsłuży max 2 osie, czyli gaz i hamulec (bo raczej nikt nie zrezygnuje z hamulca na korzyść sprzęgła ;-) ). Możesz natomiast kupić używaną najtańszą kierownicę pod USB i ją wykorzystać jako kontroler dla sprzęgła z G25. Oczywiście nie obejdzie się bez przeróbki wtyczek: musisz mieć rozpiskę pinów pedałów dla Momo oraz dla dodatkowej kierownicy). Ewentualnie możesz po prostu zamówić takie coś ( EDIT: Link: KLIK ) i będziesz miał problem rozwiązany. Warunkiem jest, by gry simy w których chcesz jeździć były w stanie obsłużyć jednocześnie więcej niż jeden kontroler (TDU na przykład tego nie potrafi, natomiast wszystko co wyszło od SimBin czy ISI nie ma z tym problemu). Edytowane 6 Maja 2009 przez m_lesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...