ryba Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Intel Core i7 965 EE Gigabyte X58 UD4P 3x1 HCF0 2x 260GTX Core216 Kaskadowa szprotka Taka oto rozgrzewka przed GOOC w Pradze. Ten procek mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl z taktowaniem NB po dzisiejszych bojach. Wiecej to on MHz na procku nie bedzie mial, ale jakies 3x2GB trzeba sciagnac do Spi. Niedlugo dogrywka z mrozonymi karcioszkami. Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) cepisko daje rade a gigapomyłke skwituję jednym słowem : na bezrybiu i rak ryba ;) Edytowane 29 Marca 2009 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Heh nice :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Ja czekam az ktos wreszcie pogoni I7 z męskimi pamięciami :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Ja czekam az ktos wreszcie pogoni I7 z męskimi pamięciami :) . Szkoda mi procka na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Wiecej to on MHz na procku nie bedzie mial, ale jakies 3x2GB trzeba sciagnac do Spi.3GB to już za mało do Spi? Wiem, że była różnica pomiedzy 1GB a 2GB, ale to dawno temu ;) A tak w ogóle to gratz :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 3GB to już za mało do Spi? Wiem, że była różnica pomiedzy 1GB a 2GB, ale to dawno temu ;) A tak w ogóle to gratz :rolleyes:ten tego nie biega o ilośc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Bardzo ładnie ryba! A najładniej, że to jest dopiero przystawka ;) Teraz sa fajne memkacze co robia 1100 (2200) 7-7-7-21 i nizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 całkiem, w miarę, nawet dość przyzwoicie & ujdzie :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 I jak mowilem, grafiki zalane. Nie wiem z czego Chaos tak zacieszal :rolleyes: Wynik kapke nizszy jak ostatnio, bo procek nizej... cos mu sie odwidzialo wysoko latac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ryba planujesz zmienić mobasa? btw po co Ci krem do rąk ?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ryba planujesz zmienić mobasa? btw po co Ci krem do rąk ?:> Jak bedziesz mial tyle poparzen i odmrozen co ja, to bedziesz wiedzial po co. Mobas sie zmieni... ale juz chyba nie z tymi grafikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) poprosiem 2x4890 w CF i jajka puszczone na.......1100-1200 ot tak z okazji Świąt :) Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 poprosiem 2x4890 w CF i jajka puszczone na.......1100-1200 ot tak z okazji Świąt :)Ryba jest słaby, sam musiałem się tym zająć :D Tu masz core @ 1200: A tu crossfire: Niestety w XP nie działało Crossfire, a w Viście LOD :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ryba jest słaby, sam musiałem się tym zająć :D Tu masz core @ 1200: tam masz 1100mhz WTF? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 tam masz 1100mhz WTF? :huh: 1200 na pierwszym screenie, na drugim 1100 w CF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...