stranger Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 kolega chce zmienić z gf2mx na któryś z tych co mu polecicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 a może radek9100? bo właśnie do takiej zmiany sie przymierzam.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 9100 szafirka albo herca obie w Komputroniku sa na przyklad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 no wlasnie a moze ten 9100? na radeonach to ja sie zupelnie nie znam wiec czekam na sugestie....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 w komputroniku drogie są .. a ostatnio jeszcze podrożały.. tylko uważaj na wersje z 64bitową magistralą.. bo ostatnio sie takie podobno trafiaja.. jest topic o tym.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 no wlasnie a moze ten 9100? na radeonach to ja sie zupelnie nie znam wiec czekam na sugestie.......9100 to stary porzadny Radek 8500 full DX8.1 (GF3 tylko 8.0) i sporo szybszy od GF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 hmmm a no zwracac uwage z tym radeonem 9100, w topicu dzis wyczytalem ze mozna z 4 kostkami pamieci trafic jakies trefne....tylko na to zwracac uwage(na te kosci pamieci)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 i nie kupuj radków firmy PowerColor bo oni pakują tam wersje 9100L któe są badziewne a nie pisze tego nigdzie na pudełku.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 hmmm a no zwracac uwage z tym radeonem 9100, w topicu dzis wyczytalem ze mozna z 4 kostkami pamieci trafic jakies trefne....tylko na to zwracac uwage(na te kosci pamieci)?Jak wezmiesz szafirka albo herca (nie wiem czy his wypuscil 9100 jak tez to ok) to nie ma sily musi byc 128bit - porzadne firmy porzadne karty - jak sie bedziesz bawil w minty lub inne powercolory to sie mozesz niezlej nerwicy dorobic a zaoszczedzisz ile - pare dziesiat zeta - IMO nie oplaca sie ryzykowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Patrz tez na kostki ma byc ich 8!! Zobacz tez jaki jest dostep tych pamieci. I nie laduj sie wersje 128MB bo i tak pewnie tego nie wykozystasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jonathan a co byś polecil supergrace czy saphire? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Polecac to ja moge Herculesa. Niestety jak ja kupowalem nie bylo :? Jednak ze swojego jestem zadowolony bardzo mimo ze kiepsko sie kreci, ale to moze tylko moj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 sokrzystaj z opcji szukaj bo to juz było.... :) polecam radeona 9100 ja mam szafirka lub Herculesa.W gf3 tit nie pakowałbym sie bo wydajnosciowo jest prawie identyczny z 9100 a 9100 ma dodatkowo lepsza jakosc obrazu ...zreszta polecam artykuły o kartach graficznych na www.benchmark.pl lub na www.in4.pl co bede sie rozpisywał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Electron a ile masz 3dmarków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Tak jak przedmówcy: nie polecam żadnego z tematu. Teraz to tylko Radek9100 np Sapphire, ale nie bierz wersji LE bo mają bardzo często strasznie zanizone taktowanie pamiątek, nawet do 400mhz. I jak padało, uważaj na wersje 64bit ->bierz te z 8-ma kostkami Ram. Przyjemnego łupania na nowej grafie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 dzieki panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 9100 - tylko Hercules. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 i nie kupuj radków firmy PowerColor bo oni pakują tam wersje 9100L któe są badziewne a nie pisze tego nigdzie na pudełku.. BARDZO DOBRA RADA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 gf 3 ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 4 kostki też mają 128bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...