Skocz do zawartości
barchom

Dell Inspiron 1545

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym kupić sobie laptopa do 2000zł do filmów, internetu, nauki (Exel, Word itp). Trafiłem na ofertę ze sklepu KLIK. Robił ktoś z Was może tam jakieś zakupy??

Drugi pytanko to czy ktoś miał styczność z tym laptopem i może się podzielić opinią na jego temat :)

Dziękuję

Edytowane przez barchom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest nowośc na rynku więc raczej grono użytkownikow tego modelu jest małe

dell jak to dell, jakość wykoniania bdb, dobry serwis.

Jeśli w gry nie grasz (zintegrowana grafika intela to gier się nie nadaje) to laptop spokojnie ci starczy,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już romek napisał, dell to dell i zazwyczaj nie ma się do czego przyczepić. Cena tego lapka wydaje się być przystępna, a i konfiguracja nie jest najgorsza, procek w 45nm więc nie będzie się mocno grzał.

Co do sklepu to prowadzi go użytkownik o nicku svende :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja po dwóch pod rząd uszkodzonych Dellach Studio 1737 zraziłem się do tej firmy :? Jedna sztuka miała uszkodzony lewy głośniczek i bez przerwy charczała z niego, a druga najprawdopodobniej uszkodzoną dźwiękówkę bo co jakiś czas coś strzela z głośników (niezależnie czy zintegrowane, czy zewnętrzne).

Może to przypadek, ale jednak dwie wadliwe sztuki jedna po drugiej u Della to coś nie halo moim zdaniem... :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi