Micho1010 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Szukam sterownikow do dzwieku do ECSa K7SOM+.Znalazłem na oficjalnej stronie ECSa sciagnelem parta i w wypakowanym folderze sa tylko jakies pliki nie ma nigdzie Setup-a nie mam pojec jak to zainstalowac.Sciagnelem takze stery ze strony SISa zainstalowałem i dzwieku nadal ni ma.Szukałem po sieci ale nic nie znalazłem :sad: Wdzieczny bym był jak by ktos podał link do dobrych sterow.Z gory dziex i Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 No nie dziwne ze nie ma dzwieku po instalacji sterowników sisa przy dzwięku cmedii. A jak zainstalować? Normalnie przez menedzer urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 :arrow: Micho1010 Popraw bledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...