poca Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 http://www.gry.boo.pl/ - url może was trochę zmylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 he he he dobre :D moze dzieki tej stronie dresy odkryja internet ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ROOOOOTFL :D ale tutaj tez macie co innego : http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=16148 :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ROOOOOTFL :D ale tutaj tez macie co innego : http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=16148 :D:D:D:D Ten profil nie istnieje lub też został zablokowany z jednego z poniższych powodów: 1. Niestosowanie się do instrukcji zawartych w formularzu edycji profilu (patrz: pola 'zdjęcie' lub 'miejscowość'). 2. Zachowanie niezgodne z normami dobrego wychowania (wulgaryzmy, obsceniczność, nękanie innych użytkowników). :( :? :( bylo tam cos ciekawego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Kurde zayefayna strona :!: Będę stałym bywalcem, zresztą to jest mój patriotyczny obowiązek rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 dropsik to ty jesteś na avaltarze??? jeżeli tak to musze ci powiedzieć, że masz fajną fryzurę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 kurde, lato sie zbliza, ide se wyprac swoj dresik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jutro zakładam dresik i nażeluje se włosy i odwiedze tą strnke :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 a co do butów to są sportowe i uprawia się w nich sport ,spodenki dresy itp,ciężko jest iść pobiegać w jeansach wszyscy chodzicie w pantoflach na pewno dziwne aluzje do firm nike i adidas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 dropsik to ty jesteś na avaltarze??? jeżeli tak to musze ci powiedzieć, że masz fajną fryzurę :wink: Tak, to ja. Wiem że fryzura zayebista - dlatego laski na mnie lecą :P Ale szczerze mówiąc zdjęcie nie wyszło najlepiej, bo wyglądam jak łysy z grzywką na żelu, a jestem ściąty na "zapałke". :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 dropsik to ty jesteś na avaltarze??? jeżeli tak to musze ci powiedzieć, że masz fajną fryzurę :wink: Tak, to ja. Wiem że fryzura zayebista - dlatego laski na mnie lecą :P Ale szczerze mówiąc zdjęcie nie wyszło najlepiej, bo wyglądam jak łysy z grzywką na żelu, a jestem ściąty na "zapałke". :/ Nooooo takie laski z gimnazjum albo podstawówki :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 dropsik to ty jesteś na avaltarze??? jeżeli tak to musze ci powiedzieć, że masz fajną fryzurę :wink: Tak, to ja. Wiem że fryzura zayebista - dlatego laski na mnie lecą :P Ale szczerze mówiąc zdjęcie nie wyszło najlepiej, bo wyglądam jak łysy z grzywką na żelu, a jestem ściąty na "zapałke". :/ Nooooo takie laski z gimnazjum albo podstawówki :lol: :lol:Z gimnazjum mogą jeszcze być, w końcu jestem tylko rok starszy od nich, ale nie przesadzaj z podstawówką :). BTW, wyśle ci coś na mejla, to bedziesz widział podstawówke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...