laaval Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Wygrzebałem swojego starego playerka. Wsadzilem do gniazda usb i przeżylem szok. Kopiowanie na poziomie 100 kb/s to coś niebywałego. Do niedawna miałem win 98 i tam kopiowanie plików szło na pozimie 600-800 kb/s. Nie wiem w czym tkwi problem. Sam posiadam viste home premium 32bit i sprawdzałem to również na dwóch kompach z xp. Na jednym prędkośc była taka jak u mnie, a na innym szło wszystko coś na poziomie 1gb/s. Macie może jakieś pomysły jak to cholerstwo zaczęło działać z normalną prędkością, a nie te ślamazarne 100 kb/s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Popróbuj z innymi portami USB, albo innym appsem np. Total Commanderem. Vista ma takie dziwne tiki z kopiowaniem :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Dokładnie, Vista pewnie ma jakieś "ale". Podobnie było z moim pendrivem PQI, ale na odwrót. W Viście było ok, transfery bardzo ładne, a na XP conajmniej 6, może nawet 8 razy mniejsze. Edytowane 30 Marca 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laaval Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 (edytowane) Popróbuj z innymi portami USB, albo innym appsem np. Total Commanderem. Vista ma takie dziwne tiki z kopiowaniem :3 pobawie sie jeszcze innymi portami (tymi z tyłu obudowy - bo na razie bawielm się tylko tymi z przodu). ale dla mnie to trochę dziwna sprawa, żeby na wiekowym 98SE wszystko szło lepiej, dużo lepiej. oczywiście działam na total commanderze, bo zabawa jakimkolwiek windowsowym explorerze nigdy mi nie leżała :) dziwna sprawa, że na xp jest tak samo, czyli wolno :/ cosik chyba ten moj grajek nie lubi sie z komputerami, bo pendrive'y działają bez najmniejszych problemów tak jak powinny EDIT przedziwne, pod windowsem wszystko jest w porzadku i wszystko siga jak powinno. bede musial pogrzebac w ustawieniach total commandera :/ Edytowane 31 Marca 2009 przez laaval Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...