S3ri0u5 N00b Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Witajcie ludzie, mam do was pytanie, skąd można się nauczyć od podstaw jak modować, "bawić się" coolingiem etc.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 LOOOOL Niee.... Popi*e*rd*olilem sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ri0u5 N00b Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ekhm, co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ri0u5 N00b Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 cóż, prawdą jest że nie zwróciłem, sorry :P idę się rozejrzeć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Witajcie ludzie, mam do was pytanie, skąd można się nauczyć od podstaw jak modować, "bawić się" coolingiem etc.? Czy zwrociles moze uwage na nazwy forow w naszym servisie ? Jezeli nie , to polecam, naprawde przydatna rzecz. Zreszta, co mi tam, pomoge ci. Lookaj : 1 - Cooling : http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=14 2 - Modding : http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=15 a jakby ci bylo malo to jeszcze : 3 - Overclocking : http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=13 4 - Hardware : http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ri0u5 N00b Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jest tylko jedna rzecz, nie mogę tam znaleźć żadnego posta typu "Tutorial dla początkujących" czy "Jak i od czego zacząć", a właśnie tego szukam, chcę się po prostu nauczyć moddingu, coolingu itp. a postów na ten temat znaleźć nie mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 a faq??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Niestety ale jeszcze nikt takiego nie napisale i chyba nienapisze bo poco skoro wiecej mozna sie dowiedzic czytajac forum. Zreszta po przeczytaniu czegos takiego i tak bys duzo nie zrozumial. Posiedz na forum troche czasu polataj po serwisach to napewno sie nauczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jest tylko jedna rzecz, nie mogę tam znaleźć żadnego posta typu "Tutorial dla początkujących" czy "Jak i od czego zacząć", a właśnie tego szukam, chcę się po prostu nauczyć moddingu, coolingu itp. a postów na ten temat znaleźć nie mogę... Czytaj forum od a do z to znajdziesz interesujace Cie informacje / linki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 wejdz na mk.net - tam szukaj pierwszych krokow - w ktoryms tam arcie bylo cos takiego , lub poszukaj na ich forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Poszukaj na forum to wszystkiego się dowiesz i od razu ci powiem że wszystkiego w jeden dzień się nie nauczysz. Popatrze tesh na mk.net i na inne stronki nawer zagraniczne nieraz można tam znaleść zawaliste rzeczy i można coś samemupotem kombinować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zajrzyj na moja strone :) - buttonik www :P A tak w ogole to happy modding :lol: :P :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jest tylko jedna rzecz, nie mogę tam znaleźć żadnego posta typu "Tutorial dla początkujących" czy "Jak i od czego zacząć", a właśnie tego szukam, chcę się po prostu nauczyć moddingu, coolingu itp. a postów na ten temat znaleźć nie mogę... wystarczy torche czasu, checi, i umiejetnosc czytania. Instrukcja obslugi dla poczatkujacego: 1. Polacz sie z Siecia 2. wpisz www.google.com(i tak cie przekieruje na .pl) 3. wpisz modyfikacje +cooling +overclocking +"cokolwiek czego szukasz" 4. Kiedy juz znajdziesz jakies strony (a znalazles juz Tweak.pl) czytaj uwaznie, a wszystkiego sie dowiesz. 5. Nie zaglebiaj sie od razu w najnowsze tematy, bo wiedza dla poczatkujacych jest w tych starszych -------> dalsze strony i archiwum. Warto tez przeczytac Frequently Asked Questions (tez sie to i owo dowiesz) 6. Jezeli na cos nie znajdziesz odpowiedzi ----> msg na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no właśnie ja na początku też nic nie wiedziałem, nie wiedziałem, że jest coś takiego jak modowanie budy jak WC czy FC a teraz to mam zmodowaną budę i zbieram na WC więc sam wyciągnij wnioski a na forum jestem od chyba prawie 3 miechów szukaj i czytaj co tylko popadnie codziennie siedzę i patrzę czy nie ma jakiś nowych tematów zapyla j do archiwóm i jazda za czytanie ja przynajmniej się nauczyłem lepiej czytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snix Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jak nie wiesz od czego zaczac - nie zaczynaj. :P proste... bo i tak nei bedziesz w tym dobry skoro nie wiesz jak zaczac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja bym proponował obejrzeć galerię a pomysły same się nasuną, jak już bedą to pytaj o wykonanie lub szukaj..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 S3ri0u5 N00b- chlopie ale zes walnol texta...fakt jak niewiesz od czego zaczac to niezaczynaj... ale powiem ci jak znalesc to od czego zaczac :P --- oto maly tutorjal jak myslec :D :P : 1. Patrzysz na wswoja obudowe lub inna i zastanawiasz sie co bys chcial zmienic? 1a. Zmienic mozna wiele, oto podstawowe mody: szyba w obudwie, chlodzenie procesora i obudowy, malowanie, podswietlanie obudowy itp.. 2. Zakladamy ze wpadles na to co chcesz zmienic, np. chcesz zrobic sobie okno, wiec szukasz na tym forum czy ktos juz zadal pytanie w stylu "jak zrobic okno w obudoie" jezeli nie (ale napewno jest juz otym wiele postow) zadajesz takie pytanie, wtedy powinienes sie dowiedziec jak wyciac okno w obudowie... :P :D To by bylo na tyle.. jak oczyms zapomnialem to prosze napomknac albo dopisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 po co odgrzewacie stare topici ?? 8O :lol: pozatym nie widzicie ze chlopak sie obrazil na nas ?? :lol: :lol: juz wiecej nie pisze na tweaku :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ups nieauwazylem :>... szukalem mase zeczy naraz i niezalowazylem ze ten jest stary:> choleraz zamiast szukac moglem zadac pytanie :P A najwyzej jakby ktos chcial jeszcze szczelic podobny text to bedzie mial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 na sam początek przygotuj dużo $$$ :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 czytam i czytam i może zbierzecie się do "kupy" i napiszecie książkę "modding i cooling od podstaw" ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...