qos Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Memki mam ok - OCzki Reapery. No właśnie - nowszy chipset, ktory az tak wiele nowego nie wprowadza ale 200 zł. Sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Mam ten sam problem co gos.... Dylemat co do mobo ;/ Myślałem nad DFI DK P45 T2RS PLUS i Asus P5E Deluxe.. DFI kosztuje 575PLN a Asus 740PLN. Słyszałem że ta DFI ma jakieś problemy z pamięciami ? Można wiedzieć jakie i czy jest jakaś rada na to ?? Do P5e Dlx można ponoć wgrać bios od rampage i pomaga to w OC. Ktoś tego próbował ? I ostatnie pytanie... Lepiej będzie wziąć tego Asusa i wgrać bios od rampage formula, czy tą płytę DFI ?? EDIT: Ok P5E dlx odpada... drogi/nieopłacalny zakup.. Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Symi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...