andriu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a sajsung to sie nadaja o kant d**py wziąźć. WD. na jakiej podstawie tak twierdzisz ? wydaje mi sie że bzdury piszesz, a dysku samsunga pewnie na oczy nie widziałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Gr8-2N no wlasnie ze na opak do normalnego kompa wd, w dzien slucham glosno muzy, na noc zakladam sluchawki, komp moze sobie szumiec ;) a server stoi zara kolo mojego lozka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Czy wy nie widzicie ? Już kupiłem dysk!!!!! bueheheh , oni nie chca widziec ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 hehehe, no to zamykam ps. gratulacje trafnego wyboru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...