Skocz do zawartości
jpatkows

Boczny wentylator w czarnym Chieftecu Big Tower Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z szanownych forumowiczy widzial czarnego Chiefteca Dragon Big Tower z wbudowanym wentylatorem w bocznej sciance? Bo z tego co ja sie do tej pory zorientowalem to owszem wystepuja takie modele ale tylko niebieskie i srebrne a czarne sa zawsze tansze wlasnie ze wzgledu na brak tego wentylatora.

Jezeli ktos wie gdzie taka obudowe mozna zakupic to bylbym bardzo wdzieczny za info...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiego modelu czarnego Dragona z bocznym wentylem co najwyżej możesz kupić ściankę z szybką i miejscem na wetnyl za "jedyne" 200zł jednak o wiele taniej jest zrobić taka dziurę samemu.

I do tego w tym miejscu w ktorym bedzie najlepiej. ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarne obudowy, tak jak jest to pokazane na zdjęciu nie mają wentylatorów w bocznych obudowach...niestety. Można sobie dokupić dodatkową boczną szybkę z wentylem za 200 zeta. Wczoraj dostałem odpowiedź z Chieftec.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda... Chyba w takim razie zastanowie sie na niebieska.

A swoja droga to troche dziwne ze tak 'wyroznili' czarne obudowy. Nie lepiej bylo by dac klientom mozliwosc wyboru np. 50zl roznicy powiedzy buda z bocznym wentylatorem a bez niego. I kazdy bylby zadowolony...

W tym momencie ktos komu podoba sie niebieska lub srebrna buda musi ja brac z bocznym wentylatorem a niekoniecznie musi go chciec. Analogicznie z czarna - chcesz z bocznym wentylatorem a musisz brac bez...

Ehhh przykro, ze chieftec o tym nie pomyslal :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda... Chyba w takim  razie zastanowie sie na niebieska.

A swoja droga to troche dziwne ze tak 'wyroznili' czarne obudowy. Nie lepiej bylo by dac klientom mozliwosc wyboru np. 50zl roznicy powiedzy buda z bocznym wentylatorem a bez niego. I kazdy bylby zadowolony...

W tym momencie ktos komu podoba sie niebieska lub srebrna buda musi ja brac z bocznym wentylatorem a niekoniecznie musi go chciec. Analogicznie z czarna - chcesz z bocznym wentylatorem a musisz brac bez...

Ehhh przykro, ze chieftec o tym nie pomyslal :(

Całkowicie się zgadzam. Mi też zabili takiego ćwieka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...