Caleb Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Obudowy komputerowe już dawno temu przestały być szarymi, nudnymi i bezpłciowymi skrzynkami, które niezwłocznie po zakupie chowa się pod biurkiem. Obecnie nawet najbardziej budżetowy producent ma w swojej ofercie modele o zróżnicowanej stylistyce i funkcjonalności, a nadal są nowi chętni na kawałek tego tortu. Na rynku są już obecne produkty firmy Gigabyte, teraz do stawki dołącza Asus. Nie jest to jednak dla niego debiut w tym segmencie. Od dłuższego czasu bowiem, dostępna jest obudowa Vento 3600, jednak ze względu na odważną stylistykę, przywodzącą na myśl bolid Ferrari lub odrzutowy plecak, nie przebiła się na rynku. Teraz Asus przygotował kontrofensywę, w ramach której oferuje kilka modeli midi-tower o dużo bardziej stonowanej, co nie znaczy nudnej, stylistyce. Dziś przyjrzymy się awangardzie tej ofensywy, czyli obudowom Vento TA-U. Czy nowa seria podbije serca klientów? Czy producent płyt głównych i kart graficznych sprawdzi się nowej roli? Na wszystkie nurtujące Was pytania, za chwilę znajdziecie odpowiedź. Zapraszamy do recenzji! PEŁNA TREŚĆ PUBLIKACJI NA ŁAMACH PORTALU PUREPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkghost Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Mi sie nie podoba (szczególnie wizualnie). Moim zdaniem lepszym wyborem bedzie zakup CM Dominator i dokupienie dobrej jakości wentyli 120/140 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Na tym "radiatorze" na górze będzie zbierał się kurz, a czyszczenie może być kłopotliwe. W tej cenie można znaleźć coś ciekawszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 (edytowane) Za mniej niż 450 zł mam K7. Dla mnie ocena za wysoka - ta obudowa to choinka z nic-nie-dającym "grillem" na topie. Edytowane 31 Marca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...