ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Siemka Ostatnio chcialem zmienic procka Poszedlem wiec do serwisu by zamienili mi mojego AXP1700 0.18um na 0.13 Przyszedlem nastepnego dnia do serwisu i powiedzieli mi ze nie moga mi go wlazyc poniewaz mam uszkodzone jakies potoki (nie pamietam juuz). i bios winda itd. widzi tego procka jako 1400. Gdy mialem 0.18 wszsytko bylo OK Chcialem to zobaczyc ale powiedzieli ze juz kompa złozyli (q w a ale mieli do skladania) a procka juz sprzedali. Co wy na to Czy to prawda ??? Cos mie sie nie wydaje Z gory dzieki za odpowiedz :) plyta gł. soltek sl-drv5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 o ile mi wiadomo to procesor nie ma potokow, a jezeli byly uszkodzone to kaz sobie wymienic na nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Tylko oni mi powiedzielize plyta ma zwalony jeden potok Ale czy zmniana z 0.18 na 0.13 ma na to wplyw?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jakos z tej gmatwaniny niemoge nic zrozumiec. Jakiego procka juz sprzedali i jakiego teraz masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jakos z tej gmatwaniny niemoge nic zrozumiec. Jakiego procka juz sprzedali i jakiego teraz masz? No troche sie zamotalo Teraz mam starego 0.18 a tego 0.13 co mialem kupic to juz sprzedali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 wcisneli ci zafajdany kit s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iele jedne :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 boszeeee czego to jeszcze polski sprzedawca(czyt lol kompletnie nieznajacy sie na sprzecie wciskajacy kit klientom) nie wymysli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 wcisneli ci zafajdany kit <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jedne :evil: ano musze sie zgodzic, nawet pożadnej barery nie umieli wymyslić tylko jakieś potoki wymyslili :evil: :twisted: :evil: :twisted: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jutro do nich ide po tego 0.13 i sam to sprawdze bo co nie chce mi sie wierzyc zeby przez zmniane tak sie dzialo W h u ja mnie robia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 spoliczkuj ich ode mnie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 spoliczkuj ich ode mnie :twisted: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D BARDZO CHETNIE I KOPA W DUPE :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Plyta glowna moze ma problemy z 0,13. Jezeli nie ma problmow to pewnie chcieli sie pozbyc 0,18 bo im nie schodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 wcisneli ci zafajdany kit <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jedne :evil: ano musze sie zgodzic, nawet pożadnej barery nie umieli wymyslić tylko jakieś potoki wymyslili :evil: :twisted: :evil: :twisted: :( zgadzan sie pożadnego wala zrobili :x - drv5 obsuguje 0.13 ; a nie wieze ze jak działa 0,18 to nagle od 0,13 cos sie skopie (chyba ze na drv2 - ale jak wspomniałem drv5 obsułguje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 no nie ale kita wciskaja ci goscie od marketingu tylko wcisnac i zeby kupic i dowidzenia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Nie jestem z Wawy Okolice Gliwic Ktos chetny zeby isc ze mna??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Plyta glowna moze ma problemy z 0,13. Jezeli nie ma problmow to pewnie chcieli sie pozbyc 0,18 bo im nie schodzi. zapewne tak dokladnie bylo, jak beda sie pluli to napisz cos, wiesz prawa konsumentow , bo to na pewno jest walek POTKI w PLYCIE GL buhahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ja ja słyszałem taki kit: mojemu koledze piszczał wiatrak jak uruchamiał kompa a po jakiś 30 sekundach cichł trochę (ja tak miałem jak mi wiatrak siadał) a w sklepie powiedział mu gość( byłem przy tym), ze te łożyskowe wiatraki podczas rozpędzania tak piszczą i żeby kupił sobie nowy ślizgowy buhaaaa myślałem, że go śmiechem zabije a co do tej płyty potoki w płycie :))))) heheheeheheeh buhaaaha ale żem się uśmiał czego jeszczen ie wymyślą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Najleprze są i tak niewieszające się komputery - było o tym kiedyś na forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Nie jestem z Wawy Okolice Gliwic Ktos chetny zeby isc ze mna??? Napisz jak się nazywa ten sklep. Nie żebym chciał iść z tobą ale chciałbym wiedzieć. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Nie jestem z Wawy Okolice Gliwic Ktos chetny zeby isc ze mna??? Napisz jak się nazywa ten sklep. Nie żebym chciał iść z tobą ale chciałbym wiedzieć. :D Sorki ale nie powiem nazwy Okolice Rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Najprawdopodobniej Twoja płyta widzi procka jako 1466 czyli "czyste" megahertze z 1700+ Najprawdopodobniej pomoze aktualizacja biosu. Co nie zmienia faktu, że nulają równo Heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Nie jestem z Wawy Okolice Gliwic Ktos chetny zeby isc ze mna??? Napisz jak się nazywa ten sklep. Nie żebym chciał iść z tobą ale chciałbym wiedzieć. :D Sorki ale nie powiem nazwy Okolice Rynku Ja będę pisał nazwę, a ty pisz "zimno" albo "ciepło" w zależności od tego czy daleko czy blisko. Do trzech razy sztuka. Pierwsza próba: Prof Computer. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Z pewnoscia Twojego starego procka odczytywal jako 1700+ Tego nowego jako 1467. I tak i tak jest dobrze. Ty mogles tego nie wiedziec ale kolesiom w sklepie osralbym lade ze smiechu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Najleprze są i tak niewieszające się komputery - było o tym kiedyś na forum ;) odkopcie to dla mnie please, bo nie wiem po jakis slowie tego szukac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Nie jestem z Wawy Okolice Gliwic Ktos chetny zeby isc ze mna??? Napisz jak się nazywa ten sklep. Nie żebym chciał iść z tobą ale chciałbym wiedzieć. :D Sorki ale nie powiem nazwy Okolice Rynku Ja będę pisał nazwę, a ty pisz "zimno" albo "ciepło" w zależności od tego czy daleko czy blisko. Do trzech razy sztuka. Pierwsza próba: Prof Computer. :D Pudlo pierwsza litera C Nazwa zwiazana z kompem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Najprawdopodobniej Twoja płyta widzi procka jako 1466 czyli "czyste" megahertze z 1700+ Najprawdopodobniej pomoze aktualizacja biosu. Co nie zmienia faktu, że nulają równo Heh. Wedlug mnie tez tak bylo i facet spanikowal Bios mam troche stary REV1.3 jak sie nie myle Jutro wezme tego proca do domu i sprawdze. Ja tez chce przezcytac o tych niewieszajacych sie kompach :D :D :D :D LoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jak jestes z Wawy to chetnie pojade z Toba i dokopie tym zakłamanym skurczysynom. Co za czasy zeby tak robi klienta olej ich i kup gdzie indziej :evil: Nie jestem z Wawy Okolice Gliwic Ktos chetny zeby isc ze mna??? Napisz jak się nazywa ten sklep. Nie żebym chciał iść z tobą ale chciałbym wiedzieć. :D Sorki ale nie powiem nazwy Okolice Rynku Ja będę pisał nazwę, a ty pisz "zimno" albo "ciepło" w zależności od tego czy daleko czy blisko. Do trzech razy sztuka. Pierwsza próba: Prof Computer. :D Pudlo pierwsza litera C Nazwa zwiazana z kompem Pogadajcie sobie na GG lub priv, nie zasmiecajcie forum ! :evil: Sklep najlepiej xzapodajcie do przyklejonego topicu o takich cycach, na Oslej Laczce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...