prezesrm Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Witam, nie wiedziałem do jakiego działu to dać, więc dałem to tutaj, a mianowicie, czy wie ktoś gdzie kupić papier samoprzylepny do naklejania na CD? Codzi mi o takie w kształcie krążka CD, potem drukuje np. w NERO i odklejam, a potem naklejam na CD. Nie wiem w jakim sklepie internetowym to kupić, a u mnie w mojim miasteczku tego nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 w wielu sklepach komputerowych, na kazdej giel;dzie komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Witam, nie wiedziałem do jakiego działu to dać, więc dałem to tutaj, a mianowicie, czy wie ktoś gdzie kupić papier samoprzylepny do naklejania na CD? Codzi mi o takie w kształcie krążka CD, potem drukuje np. w NERO i odklejam, a potem naklejam na CD. Nie wiem w jakim sklepie internetowym to kupić, a u mnie w mojim miasteczku tego nie ma :( hmmm, widziałem na allegro, nie pamiętam w jakim dziale ale w komuterach napewno poszukaj :D :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 w MediaMarkt, na WGK w sklepie komputerowym. W MM są takie zestawy składające się z urządzenia do przyklejania naklejek, naklejek i softu . Poszukaj na www.neato.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 nie wiem czy wiesz ale do naklejania etykiet na cd nie wystarczy nero i specjalny papier, potrzeban jest terz taka specjalna maszynka do naklejania, jezel;i sie takiej maszynki nie posiada to latwo popsyc plyte przez krzywe naklejenie etykietki. Przykladowey zestaw zawierajacy program, etykietki, maszynke do naklejanmia kosztuje ok 50zl. W poznaniu jest to praktycznie wszedzie do kupienia,a same naklejki to sa nawet dostepne w kioskach z plytami do nagrywania itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...