Skocz do zawartości
prezesrm

Nadruk na CD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiedziałem do jakiego działu to dać, więc dałem to tutaj, a mianowicie, czy wie ktoś gdzie kupić papier samoprzylepny do naklejania na CD? Codzi mi o takie w kształcie krążka CD, potem drukuje np. w NERO i odklejam, a potem naklejam na CD. Nie wiem w jakim sklepie internetowym to kupić, a u mnie w mojim miasteczku tego nie ma :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie wiedziałem do jakiego działu to dać, więc dałem to tutaj, a mianowicie, czy wie ktoś gdzie kupić papier samoprzylepny do naklejania na CD? Codzi mi o takie w kształcie krążka CD, potem drukuje np. w NERO i odklejam, a potem naklejam na CD. Nie wiem w jakim sklepie internetowym to kupić, a u mnie w mojim miasteczku tego nie ma :(

hmmm, widziałem na allegro, nie pamiętam w jakim dziale ale w komuterach napewno poszukaj :D :roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy wiesz ale do naklejania etykiet na cd nie wystarczy nero i specjalny papier, potrzeban jest terz taka specjalna maszynka do naklejania, jezel;i sie takiej maszynki nie posiada to latwo popsyc plyte przez krzywe naklejenie etykietki.

Przykladowey zestaw zawierajacy program, etykietki, maszynke do naklejanmia kosztuje ok 50zl.

W poznaniu jest to praktycznie wszedzie do kupienia,a same naklejki to sa nawet dostepne w kioskach z plytami do nagrywania itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...