Patryk555 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam, mam oryginalnego Nortona Internet Security 2009 i system Windows XP SP3. Problem polega na tym, ze przykladowo jak w poniedzialek instalowalem go na kompie to juz dzisiaj nie mam polaczenia z internetem, po prostu co dwa dni musze instalowac Nortona na nowo bo rano jak wlaczam kompa to net nie dziala. Nie wiem co jest nietak, bo przez dwa dni net chodzi a trzeciego dnia juz jest zablokowany. Wczesniej mialem Pande IS2008 i takich problemow na tym samym sprzecie nie mialem. Internet to Neostrada podlaczona do routera Pentagram Cerberus ADSL. Prosze o jakies sugestie co do rozawiazania tego problemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SbstnS Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czyli kiedy internet pada, łączność jest między komputerem a routerem? Tzn., czy tracisz tylko łączność z siecią zewnętrzną, czy też z LANem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Trace lacznosc i z siecia zewnetrzna i LANem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...