meka Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ktos mial stcznosc z tymi zasilaczami? wg parametrow sa bardzo dobre a jak w praktyce? http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...48&katid=14 cena atrakcyjna jak za 700W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Za ~20 zł więcej masz Anteca EarthWatts 650W. Zasilacze CM są mało popularne oraz istnieje plotka, że to no-name'y w ładnym opakowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Kup BQ/Enermax/Corsair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Za ~20 zł więcej masz Anteca EarthWatts 650W. Zasilacze CM są mało popularne oraz istnieje plotka, że to no-name'y w ładnym opakowaniu. to zasiłki radę może nie tak zacne jak BQ, enermax ale przy nie wielkiej różnicy w cenie wolałbym coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zasilacze CM są mało popularne oraz istnieje plotka, że to no-name'y w ładnym opakowaniu.No jak no namy takie zaczęli robić to "firmówki" mogą się czuć zagrożone :P Mam 520 z tej rodziny i jestem straśnie zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zdecydowanie ANTEC będzie lepszym wyborem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (...) Zasilacze CM są mało popularne oraz istnieje plotka, że to no-name'y w ładnym opakowaniu. Nie wiem jak z plotkami, ale producent tego zasilacza, czyli AcBel nie napawa optymizmem :wink: Osobiście też się za tym rozglądałem, ale po wiadomości o producencie odpuściłem. Może niesłusznie i AcBel zaczął robić super wypasione zasiłki nieodbiegające jakością wykonania od czołówki :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxsp2 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A mnie zastanawia co ty chcesz waszdzic po te 700W... Do tego tpu zasilek to ze dwie mocne grafiki... Ja jak bym szukal to cos pokroju chiftec albo pentagram 620W a dla ciszy corsair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...