davin86 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 (edytowane) Czesc, Zastanawia mnie jedna rzecz, kupilem ramy pc8500, tak mam na fakturze i na naklejce, ale programy testujace podaja mi ze te kosci sa jednak ciut wolniejsze, bo pc6400. To jakie ramy w koncu kupilem? pc8500 czy nielze kercace sie pc6400? :) Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez davin86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapin Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Po prostu producent gwarantuje ze pamieć działa z czestotliwością 533 MHz ale nie umieszcza odpowiednich wpisow w układzie SPD w profilach EPP. Przypadek ten dotyczy wiekszosci pamieci sprzedawanych przez producenta jako PC 8500 czyli 1066 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin86 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Po prostu producent gwarantuje ze pamieć działa z czestotliwością 533 MHz ale nie umieszcza odpowiednich wpisow w układzie SPD w profilach EPP. Przypadek ten dotyczy wiekszosci pamieci sprzedawanych przez producenta jako PC 8500 czyli 1066 MHz. Dzieki za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...