Granat Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Chciałbym wymienić wentylator na chłodzeniu Scythe Katana 2 i zastanawiam się nad S-Flexem 120mm- 800rpm. Pytanie moje jest takie: czy wystarczy 800rpm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak nie masz zamiaru go kręcić to może na styk starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak nie masz zamiaru go kręcić to może na styk starczy. Czyli co? Brac lepiej 1200rpm? Pytam , ponieważ na obudowie mam s-flexa właśnie 1200rpm i pracuje w porządku natomiast miałem nadzieje,ze na cpu wystarczy 800rpm ze względu na teoretycznie cichsza prace. To może lepiej Xthermal BTF 120 mm PRO ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja bym wziął Xthermal-a;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja bym wziął Xthermal-a;) ...ponieważ? ...z tego co można wyczytać to wentyle te "są absolutnie niesłyszalne, ale praktycznie nie poruszają powietrza".... Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Weź 1200rpm + kontroler obrotów za 7,50zł z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bez przesady. na 1200 obr. naprawdę wieją. Z nimi to jest tak:) i nich 1200 obr. jest jak 1000 obr. standardowe;) Więc Xthermal 1200 będzie wydajnościowo między Sflex-em 800 ob.r a 1200 obr. ;) A głośnościowo bliżej mu do tego 800 obr. (ale będzie głośniejszy). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...